Şu üç telefondan hangisi?

TheStinson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yurt dışından telefon getirtmeyi düşünüyorum bir akraba aracılığıyla, ama Galaxy Nexus, Sensation XE ve Galaxy Note arasında kararsız kaldım. Telefonu mesajlaşma ve internet ağırlıklı kullanacağım. Çok fazla oyun oynamam. Galaxy Nexus en iyi seçenek gibi duruyor ama onun da şarj sıkıntısı beni kuşkulandırıyor. Siz hangisini önerirsiniz?

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Galaxy Note. Her şekilde ve her şeyde hepsini geçer :thumbup:

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Boyutu dert etmiceksen kesinlikle Galaxy Note derim. 5.3" ekran internet ve film izleme için çok iyi. Şarjı da 2 günü buluyor ki listendeki 3 telefonun da şarj süreleri aşağı yukarı aynı.

TheStinson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Galaxy Note. Her şekilde ve her şeyde hepsini geçer :thumbup:
Boyutu dert etmiceksen kesinlikle Galaxy Note derim. 5.3" ekran internet ve film izleme için çok iyi. Şarjı da 2 günü buluyor ki listendeki 3 telefonun da şarj süreleri aşağı yukarı aynı.
Galaxy Note benim de aklıma yatıyordu fakat boyut meselesinden dolayı mesafeli davranıyordum. Yorumlar için teşekkürler, sanırım ya Note ya da Nexus alacağım. :)

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Galaxy Note cebine cüzdan gibi oluyor tam oturuyor :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Şarj süresinin uzun olmasını istersen motorola razr max alabilirsin. Yoğun kullanımla 2 günü rahat çıkarır.

TheStinson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

xoybun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kolay kolay yorum yazmam ama seninde benim bir ay önceki halim gibi acı çekmemen için gönül rahatlığıyla hiç sıkıntı yapmadan note alabilirsin ... önce çok büyük taşınamaz gibi gelecek ama en fazla 3 gün sonra acaba diğer telefonlar mı çok küçük diye içinden sık sık geçirirsin ... bu 3 telefondan 10 defa note derim şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullan....

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben htc sen. xe alacaktım tasarımı bir numara, verdiği kulaklıklar da müthiş avantaj s3 almasam kesinlikle sensation xe alırdım

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bence nexus güncelleme avantajıyla ezer. Benim gibi optimus 3d kullanıcıları bilir güncellemenin ne kadar önemli olduğunu :D

TheStinson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle üstün :thumbup:
kolay kolay yorum yazmam ama seninde benim bir ay önceki halim gibi acı çekmemen için gönül rahatlığıyla hiç sıkıntı yapmadan note alabilirsin ... önce çok büyük taşınamaz gibi gelecek ama en fazla 3 gün sonra acaba diğer telefonlar mı çok küçük diye içinden sık sık geçirirsin ... bu 3 telefondan 10 defa note derim şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde kullan....
Teşekkürler ben de boyutundan dolayı kararsızdım ama alışılıyorsa sorun yok :D
ben htc sen. xe alacaktım tasarımı bir numara, verdiği kulaklıklar da müthiş avantaj s3 almasam kesinlikle sensation xe alırdım
XE'nin en çekici yanı da Beats Audio ve tasarımı bence. Almak istememdeki en büyük etken de onlardı :D
Bence nexus güncelleme avantajıyla ezer. Benim gibi optimus 3d kullanıcıları bilir güncellemenin ne kadar önemli olduğunu
:D
Evet Nexus'un artıları da güncelleme ve stok arayüzü kullanması ama dediğim gibi pili biraz sorunluymuş. :mrgreen: