Şu iğrenç bmw reklamı

Reklam Kaldırılsın mı ?

• Kullanılan toplam oy
    158

futureng

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu tarz ana sayfada gözümüzün içine sokulmaya çalışılan reklamlar genelikle "bir gösterimlik" yapılır ki ziyaretçileri rahatsız etmesin diye. (Mesela aynı ip nodan gelen kişiler reklamı bir kere görür ve kapatır) Bu reklam bence profesyonel bir gösterime sahip olmamış.

cetinbattal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu tarz ana sayfada gözümüzün içine sokulmaya çalışılan reklamlar genelikle "bir gösterimlik" yapılır ki ziyaretçileri rahatsız etmesin diye. (Mesela aynı ip nodan gelen kişiler reklamı bir kere görür ve kapatır) Bu reklam bence profesyonel bir gösterime sahip olmamış.

kesinlikle katılıyorum...

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Olur olmadık her beğenmediğiniz şeyde kaldırılsın diye anket açmasanız diyorum artık....

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Ne yalan söyleyeyim reklama tam anlamıyla sinir oldum, gıcık oldum. Ama bir yandan da tabiki reklam olacak bu sitede. Engelledim zaten. Diğer siteleri gezerken aktif değil tabi. Arada engellemeyi unuttuğum oluyor, tam gıcık birşey karşınıza geliyor. Neyse iyi forumlar dilerim...

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
SDN para kazansın kazanmasına da bari okuduğumuz bir haberin ilk sayfasına koyun. Bir haberin ilerleyen sayfalarında da aynı düğmeye tıklayıp durmak sinir bozucu.

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Değerli arkadaşlar anlamadığınız konu reklamların yerini biz seçmiyoruz. Hiç bir yayın kuruluşunda yayıncı şuraya reklam konulacak demez. Reklam vermek isteyen kişi seçer bunu. Şöyle düşünün reklam verdiniz ama bir makalenin 10. sayfasında konuldu reklam. Birileri oraya okuyacakta oradan gidip 10. sayfaya gelecekte sonra bunu görecek. Burada reklam verenin yaptığı kampanya saçma. Biz yapmıyoruz bu animasyonları ya da çalışma sistemlerini.

sihir55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende şimdi bu reklamdan dolayı şikayet konusu açacaktım araştırırken bu başlığı gördüm. Böyle berbat bir reklam olamaz. Siteden soğutuyor insanı. Konuların üstünü kapıyor kapat yazısı da yok denecek kadar.

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
amam SDN para kazansın fakat her açtığımız sayfada bu reklam çıkmasa daha güzel olacak DH full reklam olan bir site olmasına rağmen en azından 3-4 sayfada bir açılıyor onun gibi yapın pari :)

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Şu bahsettiğiniz reklamları birde ben görsem... Doğru siteye girdiğinize eminmisiniz? Birde beğenmediğiniz herşeyde anket açıp kaldırılsın deme huyundan kurtulsanız diyorum artık.... İşi uzmanına bırakın webmaster denilen bir kişi çalışıyor shiftdelete de hatırlatırım. Tabiki gördüğünüz eksikleri ya da buda olsa güzel olur dediğiniz şeyleri yazacaksınız ama düzgün bir şekilde yapın şunu, bağıra çağıra etrafa emirler ve hakaretler yağdırarak değil...

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Adblock kullanmıyordum daha önce sırf bu reklam yüzünden kullanmaya başladım. SDN'ye yararından çok zararının olduğunu düşündüğüm bir reklam. Siteye google da bir şey arayarak ilk defa gelen insanların çoğunun kaçmasına sebep olmuştur diye düşünüyorum.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Günlerden beri tek bir reklam görmüyorum ben. (Adblock)

Ayrıca editörümüz olayı özetlemiş. Reklamların yerini, şeklini seçen biz değil, reklamverendir.

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Arkadaşlar, SDN'den başka hangi platformda üyeler açık açık reklam başlığının altında engelleyici programları söyleyebiliyor. Yaşamak için rekalma ihtiyacımız var ancak biz insanları zorlamıyoruz. İsyan edeceğinize olayı detaylıca bir göz atmanız daha iyi olur. Bugün gidip bir esnafın dükkanı önünde, bu adam vitrinini kapatıyor reklamlarla artık hiç gezilmez oldu gelmeyeceğim derseniz, dükkan sahibi size ne yapar :D

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Çeşitli programlarla reklamı görmeyi engelleyebilecekken halen daha tartışıyor olmanıza şaşırıyorum

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Şimdi yöneticinin biri reklamları kaldırıp "Bağış yapar mısınız?" diye başlık açsa konu 3-5 yorum olu. Onlar da şöyle olur;

-Öğrenci adamam olsa verirdim valla
-Biliyorunuz işten yeni çıktım..........
-İşe yeni girdim hele bir para alayım daaaaa.....

-Ya bu bağış şeyleri tiksindirici ya......
-Her tarafta bağış butonu var bu ne yaaaa
-A ben konuyu şimdii gördümmmm
-inanır mısınız daha dün harcadım ben paramı yaaa

vs vs vs vs

:)))

KoNFiCuS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,

Ana sayfada reklam var sonra "ShiftDelete.Net'e girmek için tıklayın" yazıyor. bu linkte ana sayfaya ait bir türlü ana sayfaya geçemiyorum. IE var iş yerinde reklamı kapama butonuda yok tıklıyom hala aynı yer. Nasıl geçeceğim bunu? Nasıl ana sayfaya gireceğim?

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
bu konuyu her sdn ye girdiğimde görüyordum. arabalarla fazla aram olmadığı için açmıyordum. Şimdi açtım:)

Mesele ettiğiniz şeye bakın ya. Adblock kullanın sizde mutlu olun sdn de:D

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Sitede BMW reklamı var sanırım, adblock kullandığım için göremiyorum. Ama BMW reklamı diyince aklıma direk bu reklam geliyor :D

bmw2el.jpg

hangisine binecez ? :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Flashblock kullandığımızda, reklam görüntülenmiş sayılıyor değil mi :) Görmediğimiz ve işlemciyi yormadığı için biz mutlu, görüntülenmiş gibi görünmesi yüzünden de sdn mutlu :D

KoNFiCuS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iş yerinde mecburen ie kullanıyoruz. ie 8 de bloklama yok, en azından harici program yükletmeyen firefox gibi adblock tarzı eklenti bulamadım. Reklamı göreyim önemli değilde, yukarıda belirttiğim gibi bir türlü giremiyorum. Neden link çalışmıyor? Kapat çalışmıyor!
Bir cevap rica ediyorum.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şu an bu reklam mı var yoksa Windows 7 mi?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Opera'dan girip baktım da sağ üst köşeden hemen kapanıyor bu reklam.

Bir arkadaş girilemiyor yine de demiş de.

KoNFiCuS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O bir arkadaş Opera yada FireFox değil IE demiş dikkat ederseniz.

Hani iş yerlerinde genelde mecburiyetten IE kullanılır ya. İşte onu demek istiyorum başka browser imkanı yok. IE 8 yüklü ama girmiyor link yine ana ekrana atıyor sizde linkte hangi URL mevcut?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
IE ile deneyemedim. Diğer tarayıcılarda bir sorun yoktu.

Ben bildireyim durumu yine.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Windows 7 reklamı var şu an.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Sitede tek reklam yok, hepsi kayboldu sanki :)

FIRTINA_SEM

Asistan
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar google chrome ile shiftdelete.net yazınca karşınıza win7 reklamı geliyor. kapat tuşuna bassam bile fayda etmiyor. shiftdelete.net anasayfasına yönlenmiyor.