panzr
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,483
Ben de izlemeden önce çok mantıklı bulmuyordum.Hala aşırı fanlık yapıp ömrünü buna bağlayanlara akıllı gözüyle bakmıyorum Ancak film,dizi yerine anime izlemek daha eğlenceli geliyor.Benim sevme nedenim gerçek hayattan birazcık uzaklaştırıp nefes aldırması Yeni başlayacak olanlar genelde aksiyon içeren türlerle başlamalı bence.Akame ga kill animesini öneririm.Benim de ilk animem.Daha önce hiç anime izlemedim. Duygularınızı anlamam neden bu kadar çok seviliyor? Birde ilk defa izleyecek olanlara hangisini tavsiye edersiniz?
Güzel animedir izle. Sonra bir kaç tekrar daha yaparsın sonra.Hajime no İppo
Yorumunuz nedir güzel mi? Böyle aksiyonlu bir anime arıyorum da bulamadım.Jujutsu Kaisen
Ekli dosyayı görüntüle 127521
İzleniyor ama işin doğrusu bu tarz animelerde konu hep aynı sanki ilk bölümünü izle anlarsın demek istediğimi yoksa görsel lik aksiyon olarak iyi.Yorumunuz nedir güzel mi? Böyle aksiyonlu bir anime arıyorum da bulamadım.
Tamam teşekkürler biraz daha farklı konulu bir şeyler arıyorum sanırım.Geriye kalan tüm güzel animeler uzun baya başlayamıyorum:/İzleniyor ama işin doğrusu bu tarz animelerde konu hep aynı sanki ilk bölümünü izle anlarsın demek istediğimi yoksa görsel lik aksiyon olarak iyi.
Mecha animelerini sevemedim ya.Neon genesis evangelion başladım da devam etmedim.Önyargım yok da bilmiyorum duygu olmazsa olmuyor.Alında ben mecha cıyım anime olarak bol bol konu var ama bir türlü el atamadım diğer animelerden
İyi gelmişsiniz 300 animeye.Ben 120,130 lara geldim daha ama bulamıyorum.Seçiciyim sanırım ondan.Çoğu popüler animeyi,uzunları,ecchi içerenleri izlemiyorum İzlemediklerim de var baştan elenen de.En son hellsing ultimate i 10. kere izledim. 1 yıl kadar önce.
Artık animeler beni sarmıyor. 300 küsür animeden sonra hepsi aynı geliyor.
No gaame No life ın 2. sezonu çıkmadığı sürece izleyeceğimi sanmıyorum başka.