Yardım Steam'dan İkinci Oyunu İndirdikten Sonra Oldu.

Bu konuyu okuyanlar

zlyr

Öğrenci
Katılım
7 Aralık 2019
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
31
Herkese merhaba. 2 Gündür yaşadığım bir sorunum var, Uzun süredir oynadığım bir adet online var bilgisayarın donanımsal özellikleri bu oyunu kaldırmaya fazlasıyla yetiyor. zaten 2 gün önceye kadar da bir sorunum yoktu. 2 gün önce steam'dan yeni bir oyun satın aldım indirdim kurdum 16 gb bir oyun oyundayken bölgeler arası geçişlerde oyun tekliyordu. hareket etmiyordu karakter ve hangi bölgeye gidersem gideyim giriş ve çıkışlarda hep aynını yaşıyordum. bu sadece bu oyunla ilgilidir dedim ve diğer online oyunum bir bakayım dedim o da artık donmaya başlamış haraket halinde donuyor ekran açılıyor gitmişim gideceğim yere, birden fazla karakterin sesi varsa sesler çekmeyen antenli televizyondaki gibi olmaya başlıyor ve kalabalıktan uzak tek benim olduğum bir yere de gitsem bu sorun devam ediyor bir anda açılıyor oyun normale biniyor üç adım attıktan sonra yine aynı şey oluyor. şu an bilgisayara yumruğumu sokmamak için kendimi zor tutuyorum konuyla ilgili her türlü yardımlarınızı bekliyorum. ( Not: Pc ısınmıyor zaten oyunlar ağır değiller, steam üzerinden oynuyorum, windows defender kapalı, mavi ekran almıyorum, oyunlar ssd üzerine kurulu, i7 7500u işlemci, 16 gb ram, win10 enterprise, nvidia 940mx ekran kartı, pil tasarruf modunda değil, prize takılı oynuyorum ) kısacası hiçbirşeyini değiştirmedim bu süreçte de o oyun dışında google drive üzerinden bir iki bölüm dizi indirip izledim ) teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncelleme : Bilgisayarı tekrar açtım oyunları tekrar deneyeyim dedim. ancak oyunlara gerek kalmadı artık internet sekmeleri youtube vesaire her şey donuyor, komutu alıyor once bir donuyor sonra devam ediyor. bu sayfaya ulaşmak bile epey uğraştırdı.
 
Son düzenleme:

kefenci50

Öğrenci
Katılım
15 Aralık 2021
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Diskiniz nasıl acaba disk dolduysa böyle 10 20gb boş alan kaldıysa takılmalar başlar. Diskin sağlıklı kullanımı %25 30’unu boş bırakarak kullanmak bu sayede takılma vs. olmaz.
 
Üst