Elusive
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 260
Magicka ile Castle Crashers zaten indirime girmişti yine girdi. Oylamaya da Tomb Raider ve Mirror's Edge koymuşlar. Bu steam bizle harbi ..... geçiyor
Hocam Prop Hunt modunu yükleyin Garry's Modun. Arkadaşlar alaydı çok zevkli oyunlar atabilirdik. Ben de bi kaç güne alırım sanırım. Örgütleyelim milleti de alsınlar şu oyunuBen bu Garry's Mod u çözemedim, bomboş harita, ortaya bir sürü obje atıp ordan oraya fırlattım sadeceE nolcak şimdi ?
![]()
Hayir olmadim. Sacma birsey yapmislar. T.C kimlik no'ya ne gerek var. O isle ugrassam bankadan kart alirim.Uye mi oldun acaba ?
dayz ya da cs go şok indirime girerse benim yerime alan biri olursa yarın havale ile ücreti gönderebilirim. öğlen olmadan yurt dışında olacağım. wifiden girebilirsem bakabilir miyim bilmiyorum.
DayZ %15 indirime girmedi mi? Çok satanlarda olursa son gün belki tekrar girer.
Şey buldun da şeylisinini istiyosun sen be hocam. Skyrim 5 dolara inmemiş miydi bir ara?Black Ops II ile CS:GO yüzde 90 indirim görse Skyrim LE 5 dolar olsa insanlar el ele tutuşsa birlik olsa hayat bayraaam olsa![]()
LE olan 13 dolardı. Yav hemde dalga geçiyoruz şurda dostumŞey buldun da şeylisinini istiyosun sen be hocam. Skyrim 5 dolara inmemiş miydi bir ara?
Yapma yaAbi sırf CS:GO bekliyordum o da 7.49 ben 3.74 olur diye para bırakmadım 6 dolarım var nasıl alacam şimdi. Lanet olsun ya
Beyler daha da iner mi cs go? 3 4 dolar civarina? yoksa alalim mi dersiniz?
Alakası yok, bu iş yetenek işi. Para pasıp bir yerlere varamıyorsun.iş rpg ye dönmüş desene.
CS:GO almak istedim fakat çok pahalı. Bu güya indirimli hali. İndirimsiz hali 2 kat fiyatla satılıyor. Yuh yani! Neymiş? "Yaz indirimi"
Bilmedigin tek bir sey var, o da counter strike serisinin yaz indirimi haricinde ucuzlamayacagi. Dikkat edersen Counter-Strike: Source 2004'den beri 20 euro'dan satiliyor. Indirimli fiyati 5 Euro suan.
CS 1.6 ise 3,75 Euro, indirimsiz 15 Euro.
En cok satan oyunlar arasinda bu ikisi geliyor. Sence fiyatini kolay kolay düsürürler mi? Düsürmezler.
Ben olsam ben de düsürmezdim. Sen cs go'nun fiyatina sükret yine![]()
yetenek mi? üst levellere geçtikçe senin özelliklerin artıyorsa yetenek nerde geliyor peki? ben düz cs gibi sanıyordum. 1.6 gibi. eskiyle yeni arasında dağlar kadar fark olduktan sonra ne anladım o işten. gider mmo oynarım farkı olmadıktan sonra.Alakası yok, bu iş yetenek işi. Para pasıp bir yerlere varamıyorsun.
Üst levels geçince hiçbir şeyin artmıyor, senin aynı seviyedeki oyuncular ile oynuyorsun. Mesela gümüş bir sınıftan adam ile Gold nova sınıftan biri aynı maça giremiyor maç bulmada. Sadece arkadaşlar ile oynarken sınıf fark etmiyor. Level atladıkca değişen şey, karşıdaki ve senin takımındaki oyuncuların kalitesi.yetenek mi? üst levellere geçtikçe senin özelliklerin artıyorsa yetenek nerde geliyor peki? ben düz cs gibi sanıyordum. 1.6 gibi. eskiyle yeni arasında dağlar kadar fark olduktan sonra ne anladım o işten. gider mmo oynarım farkı olmadıktan sonra.
İndirim yoksa bende yokum :/ Adamlar indirim yapmamakta ısrarcıysa bu bizim oyunu pahalı fiyattan satın almamızı gerektirmiyor. Battlefield 3'ü, Left 4 Dead 2'yi ve Sniper Elite 2'yi bedava elde ettim. Bu oyunlarla kıyaslanınca, CS:GO sağlam bir indirime gitmedikçe alınmaz benim açımdan. Ben ve kardeşim online oyunları karşılıklı oynuyoruz. CS:GO'dan 2 adet alım yapmamız gerekiyor bu da bize oldukça pahalıya mal oluyor.
Bence adamlar bu pahalılıkta müşteri bulduklarına şükretsinler. Herkes benim gibi düşünseydi firmalar çoktan batmıştı :biggrin: