Bilerek yapıyolar heralde bu indirimler hele ki 8 saatlik indirimler faciamavi takım kazandı hediye falan yok kim alıyor bu hediyeleri
![]()
Takımına katkıda bulunanlar
Bilerek yapıyolar heralde bu indirimler hele ki 8 saatlik indirimler faciamavi takım kazandı hediye falan yok kim alıyor bu hediyeleri
![]()
Nasıl bulunuyolar katkıda ?Takımına katkıda bulunanlar![]()
Nasıl bulunuyolar katkıda ?
GamePad yoksa oynayamazsın. GamePad gerekiyor o oyun için.
uyarıyı gördüm. logitech'in var. oynarım. hikayesi de ilgince benziyor.
O zaman alabilirsin. Çok acıklı bir senaryo anlatımı varmış.
Takım yarışları kızıştı kıran kırana geçiyor. Takip edin at yarışı izler gibi![]()
700 bin fark atıldı bir önceki yarışta. Ne kızışması? Bunda da benzeri olacak.
Bana metro last night complete edition alana 1 ay sonra İstanbul a gittiğimde 10 dolarlık oyun alacağım, kabul eden var mı![]()
Yazlıktayım, bir yere gidemiyorum. Telefoncu vs de yok. Çanakkale merkeze gidecek araç da yok. Hesabına para yaptırmaya gitsem zaten kendime ptt den para yüklerim kartamümkünse hesabıma 15 tl gönder alayım![]()
Yazlıktayım, bir yere gidemiyorum. Telefoncu vs de yok. Çanakkale merkeze gidecek araç da yok. Hesabına para yaptırmaya gitsem zaten kendime ptt den para yüklerim karta![]()
Güvenmediysen bu kadar kasmana gerek yok, sana güvenmedim, kusra bakma diyebilirdin.ben alıp envanterimde tutarım, müsait olunca gönderirsin istersen![]()
Güvenmediysen bu kadar kasmana gerek yok, sana güvenmedim, kusra bakma diyebilirdin. Ben de seni dikkate aldım, kusra bakma.
Hocam eğer ben size para yollayabiliyor isem, bilin ki Ptt ye de uğrayıp kartıma para da yaptırabilirim. Sadece tatilde Offline oynamak için oyun arıyorum. 3 günde 1 wifi bulabiliyorum. Alamıyorum diyorsanız tamam.1. mesajından kabul etmediğini sandım kabul et diye şartları kolaylaştırayım sonra gönderirsin dedim, yanlış anlama.
Envanterimde tutayım dememden öyle anladın sanırım, öyle anlaşılıyor haklısın da, 1 ay sonra oynayabileceğini düşündüm. Şimdi alıp gönderebilirim.
Güvenmesem onu da yapmam hocam elimde patlar sevmiyorum metroyu.![]()
Bana metro last night complete edition alana 1 ay sonra İstanbul a gittiğimde 10 dolarlık oyun alacağım, kabul eden var mı![]()
adam yerine koydum
Hiç katkıda bulunmayı denemedim. O yüzden yanlış bir şey söylemeyimPara harcamak gerekiyor sonuçta.
Ben bu Garry's Mod u çözemedim, bomboş harita, ortaya bir sürü obje atıp ordan oraya fırlattım sadeceE nolcak şimdi ?
![]()
@rozabay Boş haritaya bizim birşeyler yerleştirmemiş yapmamız açısından minecraft gibi diyebiliriz o zaman ? Biraz kurcalamak gerek o halde
BenYilbasinda inninal kart almistim sitede kart numarasini ve son kullanma tarihini yazarak bakiyemizi ogreniyorduk ancak kac aydr siteye girmedim uyelik gelmis uye mi olayim soru biraz garip gibi geliyorda uye sayfasinda hic kart numarasi falan sormuyor adres falan soruyor kuskulandim ayni durumda olaniniz var mi ? iyi aksamlar .