Steam Yaz İndirimi 2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Takım yarışları kızıştı kıran kırana geçiyor. Takip edin at yarışı izler gibi :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bana metro last night complete edition alana 1 ay sonra İstanbul a gittiğimde 10 dolarlık oyun alacağım, kabul eden var mı :)

Reaksiyon puanı
2,148
Güvenmediysen bu kadar kasmana gerek yok, sana güvenmedim, kusra bakma diyebilirdin. Ben de seni dikkate aldım, kusra bakma.

1. mesajından kabul etmediğini sandım kabul et diye şartları kolaylaştırayım sonra gönderirsin dedim, yanlış anlama. :)
Envanterimde tutayım dememden öyle anladın sanırım, öyle anlaşılıyor haklısın da, 1 ay sonra oynayabileceğini düşündüm. Şimdi alıp gönderebilirim.
Güvenmesem onu da yapmam hocam elimde patlar sevmiyorum metroyu. :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
1. mesajından kabul etmediğini sandım kabul et diye şartları kolaylaştırayım sonra gönderirsin dedim, yanlış anlama. :)
Envanterimde tutayım dememden öyle anladın sanırım, öyle anlaşılıyor haklısın da, 1 ay sonra oynayabileceğini düşündüm. Şimdi alıp gönderebilirim.
Güvenmesem onu da yapmam hocam elimde patlar sevmiyorum metroyu. :D
Hocam eğer ben size para yollayabiliyor isem, bilin ki Ptt ye de uğrayıp kartıma para da yaptırabilirim. Sadece tatilde Offline oynamak için oyun arıyorum. 3 günde 1 wifi bulabiliyorum. Alamıyorum diyorsanız tamam.

Reaksiyon puanı
2,148

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu güzel ortamı bozmayalım arkadaşlar. Kırıcı mesajlardan kaçınalım.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben bu Garry's Mod u çözemedim, bomboş harita, ortaya bir sürü obje atıp ordan oraya fırlattım sadece :D E nolcak şimdi ? :D

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ben bu Garry's Mod u çözemedim, bomboş harita, ortaya bir sürü obje atıp ordan oraya fırlattım sadece :D E nolcak şimdi ? :D

Oyunda oldukça fazla olanak var ama bol bol tutorial izlemek lazım.
Mesela RP için aşağıdaki video örnek olabilir.
[video=youtube;h_no8z6WmIs]http://www.youtube.com/watch?v=h_no8z6WmIs[/video]

Basit bir araba yapımı içinde aşağıdaki videoya bakabilirsin.
[video=youtube;Moq-K9UdQCo]http://www.youtube.com/watch?v=Moq-K9UdQCo[/video]

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=64474]rozabay[/MENTION] Boş haritaya bizim birşeyler yerleştirmemiş yapmamız açısından minecraft gibi diyebiliriz o zaman ? Biraz kurcalamak gerek o halde

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
@rozabay Boş haritaya bizim birşeyler yerleştirmemiş yapmamız açısından minecraft gibi diyebiliriz o zaman ? Biraz kurcalamak gerek o halde

Minecraft ile alakası yok. Onda craft yapıyorsun. Bunda oyunun olanakları ve elindeki source serileri ile modların içerikleri ile istediklerini yapıyorsun. Videolara bakarsan anlayabilirsin. Hatta youtuba GMod Tutorial yazarsan bir çok alıştırma bulabilirsin. Zaten alıştırma izlemeden oynayamazsın oyunu.

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yilbasinda inninal kart almistim sitede kart numarasini ve son kullanma tarihini yazarak bakiyemizi ogreniyorduk ancak kac aydr siteye girmedim uyelik gelmis uye mi olayim soru biraz garip gibi geliyorda uye sayfasinda hic kart numarasi falan sormuyor adres falan soruyor kuskulandim ayni durumda olaniniz var mi ? iyi aksamlar .

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Yilbasinda inninal kart almistim sitede kart numarasini ve son kullanma tarihini yazarak bakiyemizi ogreniyorduk ancak kac aydr siteye girmedim uyelik gelmis uye mi olayim soru biraz garip gibi geliyorda uye sayfasinda hic kart numarasi falan sormuyor adres falan soruyor kuskulandim ayni durumda olaniniz var mi ? iyi aksamlar .
Ben

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
yarın sabahtan geceye kadar giremeyeceğim. umarım şok indirime iyi bişeyler düşmez :mrgreen:

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
dayz ya da cs go şok indirime girerse benim yerime alan biri olursa yarın havale ile ücreti gönderebilirim. öğlen olmadan yurt dışında olacağım. wifiden girebilirsem bakabilir miyim bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...