Steam Yaz İndirimi 2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Magicka ile Castle Crashers zaten indirime girmişti yine girdi. Oylamaya da Tomb Raider ve Mirror's Edge koymuşlar. Bu steam bizle harbi ..... geçiyor

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ben bu Garry's Mod u çözemedim, bomboş harita, ortaya bir sürü obje atıp ordan oraya fırlattım sadece :D E nolcak şimdi ? :D
Hocam Prop Hunt modunu yükleyin Garry's Modun. Arkadaşlar alaydı çok zevkli oyunlar atabilirdik. Ben de bi kaç güne alırım sanırım. Örgütleyelim milleti de alsınlar şu oyunu :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Üye olun 2 dakkanızı almaz. Güvenlik açısından iyi bir şey olmuş.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
DayZ %15 indirime girmedi mi? Çok satanlarda olursa son gün belki tekrar girer.

efe.e

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sağlam oyun olarak bi Call Of Duty Ghost Girdi indirime oda %50 sağlam oyunlarda sağlam indirim olsa kart alev alacakta :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
%75 ln altı indirimleri alanları roza ile dövüyoruz gençler, ona göre :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Black Ops II ile CS:GO yüzde 90 indirim görse Skyrim LE 5 dolar olsa insanlar el ele tutuşsa birlik olsa hayat bayraaam olsa :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Black Ops II ile CS:GO yüzde 90 indirim görse Skyrim LE 5 dolar olsa insanlar el ele tutuşsa birlik olsa hayat bayraaam olsa :D
Şey buldun da şeylisinini istiyosun sen be hocam. Skyrim 5 dolara inmemiş miydi bir ara?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bir iyi bir de kötü haberim var. İyi haber: CS: GO indirimde. Kötü haber: %50 indirimde :D Herkes %75 indirim bekliyordu ben dahil.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Yapma ya :( Abi sırf CS:GO bekliyordum o da 7.49 ben 3.74 olur diye para bırakmadım 6 dolarım var nasıl alacam şimdi. Lanet olsun ya

dmrc1143

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Beyler daha da iner mi cs go? 3 4 dolar civarina? yoksa alalim mi dersiniz?

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yapma ya :( Abi sırf CS:GO bekliyordum o da 7.49 ben 3.74 olur diye para bırakmadım 6 dolarım var nasıl alacam şimdi. Lanet olsun ya

Beyler daha da iner mi cs go? 3 4 dolar civarina? yoksa alalim mi dersiniz?

Oyunların inip inmeyeceği konusunda kimse birşey söylemeyemez. Söyleyende sadece tahmin eder. Alım durumunuza uyduğu anda almanızı tavsiye ederim. :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Daha 48 saat var umalım da insin :) İnmezse de çok koyar adama ya 1.49 dolar ile kaçırmak :s

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
CS:GO almak istedim fakat çok pahalı. Bu güya indirimli hali. İndirimsiz hali 2 kat fiyatla satılıyor. Yuh yani! Neymiş? "Yaz indirimi"

Hani, mağazalarda bayanlar indirimsiz ürünlere bakmazlar ama aynı fiyatın veya çok az indirimli fiyatın üzerinde "%70 indirim!" yazdığında hücum ederler ya, işte aynı mantığı Steam kullanıyor. Yaz indirimleri diye millete elde kalan oyunlarını (elde kalmıyor da lafın gelişi) satıyor.

Neyse, ben en iyisi bedava oyun çıkana kadar ya da elime aylık 3.000-4.000 lira geçinceye kadar bu tür sahte indirimlerden uzak durayım :)

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beklerim derseniz yilbasini bekleyin cs go %90 lari bile gorebilir summer sale tamiyle kolpa her zaman ki indirimler yilbasini bekleyin tabi 6 ay var :D

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar üzerinize alınmayın ama ben Cs go yu ilk aldığımda 3 dolardı. Oyunda düşük rütbelerde o kadar noob vardı ki, rekabetçi oynanmıyordu. Rekabetçi maçta oyundan çıkanlardan tutun, takım oyunu nedir bilmeyen insanlar doluydu. Iyi ki düşük rütbe değilim, size kolay gelsin.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
CS:GO almak istedim fakat çok pahalı. Bu güya indirimli hali. İndirimsiz hali 2 kat fiyatla satılıyor. Yuh yani! Neymiş? "Yaz indirimi"

Bilmedigin tek bir sey var, o da counter strike serisinin yaz indirimi haricinde ucuzlamayacagi. Dikkat edersen Counter-Strike: Source 2004'den beri 20 euro'dan satiliyor. Indirimli fiyati 5 Euro suan.

CS 1.6 ise 3,75 Euro, indirimsiz 15 Euro.

En cok satan oyunlar arasinda bu ikisi geliyor. Sence fiyatini kolay kolay düsürürler mi? Düsürmezler.

Ben olsam ben de düsürmezdim. Sen cs go'nun fiyatina sükret yine :)

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bilmedigin tek bir sey var, o da counter strike serisinin yaz indirimi haricinde ucuzlamayacagi. Dikkat edersen Counter-Strike: Source 2004'den beri 20 euro'dan satiliyor. Indirimli fiyati 5 Euro suan.

CS 1.6 ise 3,75 Euro, indirimsiz 15 Euro.

En cok satan oyunlar arasinda bu ikisi geliyor. Sence fiyatini kolay kolay düsürürler mi? Düsürmezler.

Ben olsam ben de düsürmezdim. Sen cs go'nun fiyatina sükret yine :)

İndirim yoksa bende yokum :/ Adamlar indirim yapmamakta ısrarcıysa bu bizim oyunu pahalı fiyattan satın almamızı gerektirmiyor. Battlefield 3'ü, Left 4 Dead 2'yi ve Sniper Elite 2'yi bedava elde ettim. Bu oyunlarla kıyaslanınca, CS:GO sağlam bir indirime gitmedikçe alınmaz benim açımdan. Ben ve kardeşim online oyunları karşılıklı oynuyoruz. CS:GO'dan 2 adet alım yapmamız gerekiyor bu da bize oldukça pahalıya mal oluyor.

Bence adamlar bu pahalılıkta müşteri bulduklarına şükretsinler. Herkes benim gibi düşünseydi firmalar çoktan batmıştı :biggrin:

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Alakası yok, bu iş yetenek işi. Para pasıp bir yerlere varamıyorsun.
yetenek mi? üst levellere geçtikçe senin özelliklerin artıyorsa yetenek nerde geliyor peki? ben düz cs gibi sanıyordum. 1.6 gibi. eskiyle yeni arasında dağlar kadar fark olduktan sonra ne anladım o işten. gider mmo oynarım farkı olmadıktan sonra.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
yetenek mi? üst levellere geçtikçe senin özelliklerin artıyorsa yetenek nerde geliyor peki? ben düz cs gibi sanıyordum. 1.6 gibi. eskiyle yeni arasında dağlar kadar fark olduktan sonra ne anladım o işten. gider mmo oynarım farkı olmadıktan sonra.
Üst levels geçince hiçbir şeyin artmıyor, senin aynı seviyedeki oyuncular ile oynuyorsun. Mesela gümüş bir sınıftan adam ile Gold nova sınıftan biri aynı maça giremiyor maç bulmada. Sadece arkadaşlar ile oynarken sınıf fark etmiyor. Level atladıkca değişen şey, karşıdaki ve senin takımındaki oyuncuların kalitesi.

İndirim yoksa bende yokum :/ Adamlar indirim yapmamakta ısrarcıysa bu bizim oyunu pahalı fiyattan satın almamızı gerektirmiyor. Battlefield 3'ü, Left 4 Dead 2'yi ve Sniper Elite 2'yi bedava elde ettim. Bu oyunlarla kıyaslanınca, CS:GO sağlam bir indirime gitmedikçe alınmaz benim açımdan. Ben ve kardeşim online oyunları karşılıklı oynuyoruz. CS:GO'dan 2 adet alım yapmamız gerekiyor bu da bize oldukça pahalıya mal oluyor.

Bence adamlar bu pahalılıkta müşteri bulduklarına şükretsinler. Herkes benim gibi düşünseydi firmalar çoktan batmıştı :biggrin:

Dünyanın en çok oynanan Fps oyununa sen 7 doları çok görüyor isen ya çok fakirsin ya da beleşçisin, kusra bakma.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=39992]Rambo_FT[/MENTION]

Oyunlarin bedava olmasi bircok oyunun kalitesini düsürdü. Örnek olarak Payday 2: Bu oyunun fiyati yüksek iken sadece usta oyuncular vardi, oynarken acayip zevk aliyordum. Gel gör ki ne zaman hafta sonu icin üc günlügüne bedava oldu o zaman oyun veletlerin istilasina ugradi. Beles hafta sonu bitince dünyanin en mutlu insani bendim belki de.

Adamlar sana en cok satan oyunu bedavaya verip oyunun kalitesini düsürürler mi? Asla! Bunun yani sira ESL (electronic sports league) var. Yaklasik 4 Milyondan fazla üyeye sahipler. En cok oynadiklari oyunlardan biri suan CS: GO.

Steam'in fiyat politikasini cözememissiniz anlasilan.

Bu fiyata müsteri bulduklarina sükretsinler demissin: Adamlar CS: GO bicagi icin 200 Euro harcarken, oyuna harcadiklari para bunun yaninda ciklet parasi oluyor :)

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Beyler zaten bence de değer CS:GO hatta 7 dolar değil 20 dolara bile değer. 3.74 bekliyordum para kalmayınca öyle mal gibi kaldım :) Para attıracam bugün herhalde.

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Cs go bicagi icin 23.850 dolar harcandigini gordukten sonra 10 dolar 15 dolar bu oyun icin hicbir sey bende de var ve kesinlikle o paraya deger gerci bende 3-4 dolar olmasini bekliyordum alacaktim yedekten ama olmadi

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hadi alın CS:Go yu da savaşalım 7 dolar bişey değil 15 dolarken aldım bende dayanamayıp basın parayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...