__kadıköyRAP__
Guru
- Reaksiyon puanı
- 2,148
Garry's Mod - ETS2 Going East DLC yi de kaptım. ETS2 oynayanlar kaçırmasın indirimi 3.24 dolar konvoyda sıkıntı çıkmasın sonra
Garry's Mod'u sakın kaçırmayın![]()
@rozabay Hocam ben iki gün önce CS:GO aldım, topluluk pazarını kullanamıyordum, sanırım ilk satın almam olduğu için demiştim kendi kendime. Az öncede Garry's Mod aldım, tekrar baktım pazara, kullanamıyorum. Bunun için herhangi birşey yapmam gerekiyor mu yoksa biraz beklemem yeterli olur mu ?
borderlands aklımı çeliyor. bitmesine de az kaldı.
Co-op oynayacaksan almalısın.borderlands aklımı çeliyor. bitmesine de az kaldı.
Edox, memogoren ile beraber aldım. Alırsan gel buyur 8 kişiye kadar kaldırır internet![]()
Steam Guard aktif mi ? Bir hata falan mı veriyor ?
Sat butonunun üstüne gelince;
Topluluk Pazarı kullanıcılarını dolandırıcılardan korumak için, katılımcıların ilki en az 30 gün önceden olmak üzere bir yıl içerisinde Steam'dan alışveriş yapmış olma şartını koştuk. Hesabınız bu şartlara uymamaktadır.
şeklinde bir yazı çıkıyor. Hata tarzı birşey değil galbia
10 dolar altına inerse düşünebilirim![]()
zoru yaparız imkansız zaman alırİmkansız![]()
İlk oyunu aktifleştirdikten 30 gün sonra pazarı kullanabilirsin. Sen yenisin galiba![]()
zoru yaparız imkansız zaman alır![]()
Bayağı yeniyim hemde![]()
50dk var indirimlere güzel şeyler olur inşallah ilk günden beridir 1 tane adam gibi oyun yoktu malesef.
yılbaşında çok güzel oyunlar vardı indirimde %90 80 75 altında oyun yoktu neredeyse mesela metro last night %33 indirimde cs go yılbasında %90 ve %75 indirime girmişti su anda %33 bende varda cs go indirime giren oyunlar ya pek satılmamıs olanlar yada yeni çıkan oyunlar hitman abs. falan sokuyolar durmadan![]()