Steam Yaz İndirimi 2014

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Garry's Mod - ETS2 Going East DLC yi de kaptım. ETS2 oynayanlar kaçırmasın indirimi 3.24 dolar konvoyda sıkıntı çıkmasın sonra

saysraq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu oyunları aldım :D

Amnesia : The Dark Descent

The Elder Scrolls : Skyrim - 4.99$

Outlast - 4,99$

Game Dev Tycoon - 3,99$

The Stanley Parable - 3,99$

Geriye kaldı 29 dolarım :D bunu online oyunlara harcamak istiyorum korku oyunlarına bayılıyorum :D. Dreadout ve day light indirim bekliyorum. DayZ alıcam fakat çok olumsuz yorum alıyor (Zıplama fln yokmus , premium oyuncular seni oyundan soğutuyormuş vs.) gibisinden laflar ediyorlar. Bari dedim ucuzdan ARma 2 alayım DayZ mod kurarum dedim bir baktım ARMA 2 - Combinet Opertions Günlük Fırsatta neden listede gözükmüyor anlamadım :D

yo£cu

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Payday 2 ve fm14 te indirim bekliyorum tamam fm 10 dolar ama bu snekine o bile fazla

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=64474]rozabay[/MENTION] Hocam ben iki gün önce CS:GO aldım, topluluk pazarını kullanamıyordum, sanırım ilk satın almam olduğu için demiştim kendi kendime. Az öncede Garry's Mod aldım, tekrar baktım pazara, kullanamıyorum. Bunun için herhangi birşey yapmam gerekiyor mu yoksa biraz beklemem yeterli olur mu ?

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
@rozabay Hocam ben iki gün önce CS:GO aldım, topluluk pazarını kullanamıyordum, sanırım ilk satın almam olduğu için demiştim kendi kendime. Az öncede Garry's Mod aldım, tekrar baktım pazara, kullanamıyorum. Bunun için herhangi birşey yapmam gerekiyor mu yoksa biraz beklemem yeterli olur mu ?

Steam Guard aktif mi ? Bir hata falan mı veriyor ?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
borderlands aklımı çeliyor. bitmesine de az kaldı.

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Steam Guard aktif mi ? Bir hata falan mı veriyor ?

Sat butonunun üstüne gelince;

Topluluk Pazarı kullanıcılarını dolandırıcılardan korumak için, katılımcıların ilki en az 30 gün önceden olmak üzere bir yıl içerisinde Steam'dan alışveriş yapmış olma şartını koştuk. Hesabınız bu şartlara uymamaktadır.

şeklinde bir yazı çıkıyor. Hata tarzı birşey değil galbia

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Sat butonunun üstüne gelince;

Topluluk Pazarı kullanıcılarını dolandırıcılardan korumak için, katılımcıların ilki en az 30 gün önceden olmak üzere bir yıl içerisinde Steam'dan alışveriş yapmış olma şartını koştuk. Hesabınız bu şartlara uymamaktadır.

şeklinde bir yazı çıkıyor. Hata tarzı birşey değil galbia

İlk oyunu aktifleştirdikten 30 gün sonra pazarı kullanabilirsin. Sen yenisin galiba :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

10 dolar altına inerse düşünebilirim :D

İmkansız :D

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
50dk var indirimlere güzel şeyler olur inşallah ilk günden beridir 1 tane adam gibi oyun yoktu malesef.

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yılbaşında çok güzel oyunlar vardı indirimde %90 80 75 altında oyun yoktu neredeyse mesela metro last night %33 indirimde cs go yılbasında %90 ve %75 indirime girmişti su anda %33 bende varda cs go indirime giren oyunlar ya pek satılmamıs olanlar yada yeni çıkan oyunlar hitman abs. falan sokuyolar durmadan :D

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
yılbaşında çok güzel oyunlar vardı indirimde %90 80 75 altında oyun yoktu neredeyse mesela metro last night %33 indirimde cs go yılbasında %90 ve %75 indirime girmişti su anda %33 bende varda cs go indirime giren oyunlar ya pek satılmamıs olanlar yada yeni çıkan oyunlar hitman abs. falan sokuyolar durmadan :D

Hitman Absolution çıkalı 2 yıl oldu. Yeni bir oyun değil.

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilerek yapıyolar heralde bu indirimler hele ki 8 saatlik indirimler facia :D mavi takım kazandı hediye falan yok kim alıyor bu hediyeleri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...