Elusive
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 260
Al güzel oyun.Rocket League 18,60 TL olmuş. Alsam mı acep?
Al güzel oyun.Rocket League 18,60 TL olmuş. Alsam mı acep?
Güzel oyun bende o civarda fiyata almıştım zevkli güzel fakat cok oynayınca sıktı
5 saat oynamayla mı sıkıldın
Kafandaki şapkaya bak ben seninle nasıl oyun oynayım ? [emoji23]Rokete girip ts den muhabbet edilecek arkadaş lazım ya. Solo nereye kadar. Bir @Promethium geliyordu o da ara ara.
Fiyat iyi de pc kaldırır mı güvenemiyorum. Güncellemeyle bir şekil yaptılar ama bilemiyorum :/Tesadüfen denk geldim. Batman Arkham Knight 35 TL.
Batman: Arkham Knight Steam CD Key - Batman
Ekran kartı güçlü ise güzel oynanıyor düzeltilmiş büyük oranda fps düşüşleri, 60 FPS'de oynadım 970 ile, batmobilli sahnelerde genelde düştü 40'a falan.Fiyat iyi de pc kaldırır mı güvenemiyorum. Güncellemeyle bir şekil yaptılar ama bilemiyorum :/
Heh işte sıkıntı orada kart r7 265 o kadar güçlü değil, esasen lowda oynasam bile yeter ama bilemedim ay başında indirir denerim belki.Ekran kartı güçlü ise güzel oynanıyor düzeltilmiş büyük oranda fps düşüşleri, 60 FPS'de oynadım 970 ile, batmobilli sahnelerde genelde düştü 40'a falan.
Ne zamana kadar? Kalıcı mı bir sürelik mi?
Witcher 3'e para vermeye korkanı parçalarım, lütfen 200 lira olsa yine değer CD projekt fanıyım, durduğun her saniye kabahat, ikili paketi al ve 1. oyundan başla. Oyun 10 liraya düşse bile iyi ki bu kadar para vermişim diyeceksin seri bittiğinde. 60 lira vermiştim, 38 liraya düşmüş gram pişman değilim. Alın, bilmeyenlere söyleyin onlar da alsın.Sizce daha fazla indirime girer mi ileride? Ona göre alacağım veya almayacağım.
Para vermeye korkma değil de para az. Tasarruflu hareket etmeye çalışıyorum. Mağlum yaz indirimleri de var. Cüzdan boşalacak.Witcher 3'e para vermeye korkanı parçalarım, lütfen 200 lira olsa yine değer CD projekt fanıyım, durduğun her saniye kabahat, ikili paketi al ve 1. oyundan başla. Oyun 10 liraya düşse bile iyi ki bu kadar para vermişim diyeceksin seri bittiğinde. 60 lira vermiştim, 38 liraya düşmüş gram pişman değilim. Alın, bilmeyenlere söyleyin onlar da alsın.
Yazın muhtemelen yine iner olmadı o zaman al sen bilirsin ama ne kadar para verirsen ver pişman olmayacağına emin olabilirsinPara vermeye korkma değil de para az. Tasarruflu hareket etmeye çalışıyorum. Mağlum yaz indirimleri de var. Cüzdan boşalacak.
Bu oyunu bir türlü sevemedim. Yoksa alirdim.
Daha önce hiç oynamadım. Arada Twitch'den izliyordum ama sarmadı beni de.Bu oyunu bir türlü sevemedim. Yoksa alirdim.
arkadaşlar cs go ne zaman indirime girer sizce
Daha düşüğünü gördüm sanki. Ama emin değilim.