Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 765
Önceki indirimleri kaçırdım. Bunu kaçırmak istemiyorum. Ama durumlar biraz sıkışık gibi. Yine kaçacak indirimler.65 lira bütçe ayırdım bekliyorum
Önceki indirimleri kaçırdım. Bunu kaçırmak istemiyorum. Ama durumlar biraz sıkışık gibi. Yine kaçacak indirimler.65 lira bütçe ayırdım bekliyorum
Önceki indirimleri kaçırdım. Bunu kaçırmak istemiyorum. Ama durumlar biraz sıkışık gibi. Yine kaçacak indirimler.
Bugün para çekeceğim. Miktara göre kendime bir güzellik yapabilirim belki. [emoji14]Valla kaçırılmaz heralde bu indirimler en yüksek indirimler şimdi olur heral de bende hazır kartta varken direk attım kaçırmamak için.
insurgency oyunu 3.6 tl ye düşmüş sizce alınır mı ?
Alınır. İlk çıktığından beri tanıdığım bir oyun ve gayet başarılı.
O oyun o fiyata kaçmaz. Kuşkusuz yılın en iyi oyunu.Ya Witcher 3 %50 indirime girmiş, DLC'leri girmemiş yahu.
O oyun o fiyata kaçmaz. Kuşkusuz yılın en iyi oyunu.
Assetto Corsa, Project Cars veya Grid 2.
Need for speed tarzında mı olacak? Hot pursuit gibi mesela?
Öneriler için teşekkürler.The Crew olabilir.
The Crew ve Grid2 güzel gözüküyor. Indirimlerde hangisi daha uygun olursa birini alacağım.Hoşuna giden bir şey buldun mu bari?
Sanırım mutiplayer da varmış The Crew'de.The Crew gayet zevkli bir oyun aslında. Ben oyunu tam bitirmemiştim bir ara yine başlamayı düşünüyorum.
Ohh mis!😄Ayıpsın [emoji23]
Mikrofonunuz varsa sıfırdan başlayıp oynayabiliriz. Bende var ama bitiremedim.The Crew ekibi kurulmustu bir ara. O aralar pc yoktu bende. Eger saglam oynayacak olanlar olursa oyunu alirim. Ekip isi ilerleriz. Aslinda Rainbow Six Siege de takim kurmak lazim da oyun pahali. Cogu kisiye pahali gelir.