• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Steam & Origin Oyun Kampanyaları

Arma 3 almayı planlıyorum. :)

Önceki indirimleri kaçırdım. Bunu kaçırmak istemiyorum. Ama durumlar biraz sıkışık gibi. Yine kaçacak indirimler. :D

Valla kaçırılmaz heralde bu indirimler en yüksek indirimler şimdi olur heral de bende hazır kartta varken direk attım kaçırmamak için.

DLC aldım ve hesaba geldi.
Ama şimdi hiçbir şey alamıyorum. Bundan dolayı hesabımı bırakmıştım. Var mı çözümü bilen?

0mbzzY.png

Arkadaşlar, hazır indirim varken offline olarak oynayabileceğim bir oyun almak istiyorum. Kaldığım yurttaki internetle online oyun oynanmıyor maalesef.
Oyun önerirseniz çok mutlu olurum.
İyi forumlar

Need for speed tarzında mı olacak? Hot pursuit gibi mesela?

The Crew gayet zevkli bir oyun aslında. Ben oyunu tam bitirmemiştim bir ara yine başlamayı düşünüyorum.

The Crew ekibi kurulmustu bir ara. O aralar pc yoktu bende. Eger saglam oynayacak olanlar olursa oyunu alirim. Ekip isi ilerleriz. Aslinda Rainbow Six Siege de takim kurmak lazim da oyun pahali. Cogu kisiye pahali gelir.

The Crew ekibi kurulmustu bir ara. O aralar pc yoktu bende. Eger saglam oynayacak olanlar olursa oyunu alirim. Ekip isi ilerleriz. Aslinda Rainbow Six Siege de takim kurmak lazim da oyun pahali. Cogu kisiye pahali gelir.
Mikrofonunuz varsa sıfırdan başlayıp oynayabiliriz. Bende var ama bitiremedim.

Steamde 2K hafta sonu indirimleri baslamis arkadaslar. Bioshock serisini oynamayanlar 14 liraya oyunun ücüne de sahip olabilirler.