Steam & Origin Oyun Kampanyaları

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
[video=youtube;QErakgar8QE]https://www.youtube.com/watch?v=QErakgar8QE&feature=youtu.be[/video]
@scorpion Rocket League oynarken biz :D

polokral3846

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
merhaba arkadaşlar biliyorum konu ile ilgili değil ama bişey sorucamm
farming simulator 2013 titanium edition satın aldım kurdum exeden dosyaları ama
please insert disc game hatası alıyorum yardım lütfennnnnnn
:cursing::crying::crying::crying::crying::crying:

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Hocam her ayarıda düşük tutuyorumda bu gelişmiş ayarlar var oraya birşeyler yazılıyor bir de ben cs 1.6 da def cfg vardı bundada yokmu öyle birşey
Gelişmiş ayar derken resim falan eklesen iyi olur çünkü pc yok bakamıyorum tam, cfg işe yaramaz kodlarla sadece görüntü de oynarsın silah sallanması yada tuttuğu yer gibi. Ayrıca steam de cs go ayarlarından bazı kodlar giriliyor işlemciden alacağı gücü ordan atayabiliyorsun google da bakarsan reddit konuları var.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Gelişmiş ayar derken resim falan eklesen iyi olur çünkü pc yok bakamıyorum tam, cfg işe yaramaz kodlarla sadece görüntü de oynarsın silah sallanması yada tuttuğu yer gibi. Ayrıca steam de cs go ayarlarından bazı kodlar giriliyor işlemciden alacağı gücü ordan atayabiliyorsun google da bakarsan reddit konuları var.

Hocam bu geliştirici seçeneği varya oraya birşeyler yazıyorsun -freq gibi vs. oraya benim ne yazmam gerekiyor daha iyi performansda oyun oynamak içinde cfg dosyasına ihtiyacım var dümdüz oynuyorum

polokral3846

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
merhaba arkadaşlar biliyorum konu ile ilgili değil ama bişey sorucamm
farming simulator 2013 titanium edition satın aldım kurdum exeden dosyaları ama
please insert disc game hatası alıyorum yardım lütfennnnnnn
:cursing::crying::crying::crying::crying::crying:
yardım eden yokmu yaw :( :( :(

polokral3846

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
evt hemde kaç kere

- - - Mesaj Güncellendi - - -

napcam ben yaw

yardımm

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Hocam bu geliştirici seçeneği varya oraya birşeyler yazıyorsun -freq gibi vs. oraya benim ne yazmam gerekiyor daha iyi performansda oyun oynamak içinde cfg dosyasına ihtiyacım var dümdüz oynuyorum
-novid oyuna girişte ki film sahnesini atlar.
-tickrate 128 sabit kalsın steam mm serverlar 64 ama faceit veya topluluk sunucuları genelde 128 dir.
-freq 120 monitor hz değeri kendine göre ayarlayabilirsin ben laptop ekranı kullanıyorum ama bu değer 120.
-high bu oyunu high da başlatır görev yöneticisinden de ayarlanabilir.
-threads x i7 kullanıyorsan x değerini 8, i5 veya daha altı kullanıyorsan 4 ata.

directx kodu vardı 9 da başlatmak için hatırlamıyorum google da bakarsın bir kaç kod daha var ama hatırlamıyorum formatta tek seferde yapıştırıyorum zaten bidaha da bakmıyorum.

polokral3846

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
satın aldım
orda serialleri çıktı
bide dosyaları çıktı
indirdim
exe olarak kurdum

sonra oyunu aktifleştirdim

ama oyun açılmıyor
please game disc your game diyor

skype warmı abi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
-novid oyuna girişte ki film sahnesini atlar.
-tickrate 128 sabit kalsın steam mm serverlar 64 ama faceit veya topluluk sunucuları genelde 128 dir.
-freq 120 monitor hz değeri kendine göre ayarlayabilirsin ben laptop ekranı kullanıyorum ama bu değer 120.
-high bu oyunu high da başlatır görev yöneticisinden de ayarlanabilir.
-threads x i7 kullanıyorsan x değerini 8, i5 veya daha altı kullanıyorsan 4 ata.

Anladım hocam peki bu rate değeri cl_update değerleri sabit yazıyorduk falan def olarak kalıyordu ne karışık işmiş

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Anladım hocam peki bu rate değeri cl_update değerleri sabit yazıyorduk falan def olarak kalıyordu ne karışık işmiş
O işlere hiç girme gerekli ayarlar zaten ayar menüsünden yapılıyor istersen view kodları var silah koordinatlarını değiştiriyor bunlardan daha önemlisi spray ve bomba yerleri rütbe nedir?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
O işlere hiç girme gerekli ayarlar zaten ayar menüsünden yapılıyor istersen view kodları var silah koordinatlarını değiştiriyor bunlardan daha önemlisi spray ve bomba yerleri rütbe nedir?

Hocam ben daha önce dediğim gibi cs 1.6 oynuyordum 7 senelik oyuncuyum ama cs go farklı geldi steam hesabını açalı 1 hafta oldu zaten

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
playstoreden aldım abi : playstore.com
dün aldım abi 60 tl

Cok para vermissin. Steamde su an 10 TL'den satiliyor. Bu sifreyi nerede etkinlestirecegin yazmiyor mu?

Belki de steam kodu vermislerdir. Steam hesabin varsa oradan etkinlestirmeye calis.

polokral3846

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
abi şifreyi etkinleştirdim saten

oyunda etkinleştirdim
bi program vardı onu acıyom etkinleştiriyor

steamla alakası yok oyunun şu anda

mcanerol

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Oyunu farklı bir PC'de alsam daha sonra farklı bir pc indirme şansım var dimi steamden aldıktan sonra ?

polokral3846

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Cok para vermissin. Steamde su an 10 TL'den satiliyor. Bu sifreyi nerede etkinlestirecegin yazmiyor mu?

Belki de steam kodu vermislerdir. Steam hesabin varsa oradan etkinlestirmeye calis.
abi cevap yokmu ağlıcam yhaaa
oyunu oynuyamıyom

polokral3846

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
scorpion hocam yardım edemiyormusun
:( :( :( :(

abiiiiiii yardım yokmu yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa