Gelişmiş ayar derken resim falan eklesen iyi olur çünkü pc yok bakamıyorum tam, cfg işe yaramaz kodlarla sadece görüntü de oynarsın silah sallanması yada tuttuğu yer gibi. Ayrıca steam de cs go ayarlarından bazı kodlar giriliyor işlemciden alacağı gücü ordan atayabiliyorsun google da bakarsan reddit konuları var.Hocam her ayarıda düşük tutuyorumda bu gelişmiş ayarlar var oraya birşeyler yazılıyor bir de ben cs 1.6 da def cfg vardı bundada yokmu öyle birşey
Gelişmiş ayar derken resim falan eklesen iyi olur çünkü pc yok bakamıyorum tam, cfg işe yaramaz kodlarla sadece görüntü de oynarsın silah sallanması yada tuttuğu yer gibi. Ayrıca steam de cs go ayarlarından bazı kodlar giriliyor işlemciden alacağı gücü ordan atayabiliyorsun google da bakarsan reddit konuları var.
yardım eden yokmu yawmerhaba arkadaşlar biliyorum konu ile ilgili değil ama bişey sorucamm
farming simulator 2013 titanium edition satın aldım kurdum exeden dosyaları ama
please insert disc game hatası alıyorum yardım lütfennnnnnn
:cursing::crying::crying::crying::crying::crying:
yardım eden yokmu yaw
-novid oyuna girişte ki film sahnesini atlar.Hocam bu geliştirici seçeneği varya oraya birşeyler yazıyorsun -freq gibi vs. oraya benim ne yazmam gerekiyor daha iyi performansda oyun oynamak içinde cfg dosyasına ihtiyacım var dümdüz oynuyorum
-novid oyuna girişte ki film sahnesini atlar.
-tickrate 128 sabit kalsın steam mm serverlar 64 ama faceit veya topluluk sunucuları genelde 128 dir.
-freq 120 monitor hz değeri kendine göre ayarlayabilirsin ben laptop ekranı kullanıyorum ama bu değer 120.
-high bu oyunu high da başlatır görev yöneticisinden de ayarlanabilir.
-threads x i7 kullanıyorsan x değerini 8, i5 veya daha altı kullanıyorsan 4 ata.
O işlere hiç girme gerekli ayarlar zaten ayar menüsünden yapılıyor istersen view kodları var silah koordinatlarını değiştiriyor bunlardan daha önemlisi spray ve bomba yerleri rütbe nedir?Anladım hocam peki bu rate değeri cl_update değerleri sabit yazıyorduk falan def olarak kalıyordu ne karışık işmiş
yardım
O işlere hiç girme gerekli ayarlar zaten ayar menüsünden yapılıyor istersen view kodları var silah koordinatlarını değiştiriyor bunlardan daha önemlisi spray ve bomba yerleri rütbe nedir?
tmm hocam bakıyomOyunun sürümü kac? Denetim masasina girip program ekle/kaldirdan bakabilirsin.
Oyunun sürümü kac? Denetim masasina girip program ekle/kaldirdan bakabilirsin.
tmm hocam bakıyom
- - - Mesaj Güncellendi - - -
1.0 abi
cevap yokmu abi
sagol abimmm
playstoreden aldım abi : playstore.comOyunu nereden satin aldin?
playstoreden aldım abi : playstore.com
dün aldım abi 60 tl
abi cevap yokmu ağlıcam yhaaaCok para vermissin. Steamde su an 10 TL'den satiliyor. Bu sifreyi nerede etkinlestirecegin yazmiyor mu?
Belki de steam kodu vermislerdir. Steam hesabin varsa oradan etkinlestirmeye calis.
Evet var.Oyunu farklı bir PC'de alsam daha sonra farklı bir pc indirme şansım var dimi steamden aldıktan sonra ?
abiiiiiii yardım yokmu yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaCok para vermissin. Steamde su an 10 TL'den satiliyor. Bu sifreyi nerede etkinlestirecegin yazmiyor mu?
Belki de steam kodu vermislerdir. Steam hesabin varsa oradan etkinlestirmeye calis.
scorpion hocam yardım edemiyormusun
abiiiiiii yardım yokmu yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa