Kadima
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 841
tişikkirlir :mrgreen:
Far Cry 3 Blood Dragon 5 TL, böyle bir eğlence için çerez parası. Kesinlikle tavsiyedir. FC3 ve FC4 oynayanlar hele kaçırmasın.
Iyimi oyun cidden bi kac kisi zaman kaybi demisti
AC Unity 90 TL steamde.
Alırsan hayatının hatasını yaparsın. Steam'in dolar olduğu zamanda 2014 Kasım ayı sanırım, 164 liraya [MENTION=312196]edox[/MENTION] ve rozabay ile aldık. Roza biraz beğendi ama edi ile biz aldığımız günden beri, hatta dün gece Ubisoft'a fena giydirdik. Böyle bir oyuna 164 tl verdiğim için kafamı kesmek istiyorum. Bırak 164 lirayı, 30 lirayı da hak etmiyor. Bu kadar gerçek dışı, aşırı saçma dinamikleri olan oyun görmedim. 160 km ile şehir içinde viraj alabiliyorsunuz en basitinden. Oyunun Trailer ile alakası yok. Alma abicim, sonra dersin memocuğum u dinlemedim diye. [MENTION=312196]edox[/MENTION] sen de bir şey söyleseneThe Crew 35 TL.
Hikaye modu nasıl? [MENTION=350013]memogoren[/MENTION] sende varmış oyun.
Aldım :mrgreen: Birazdan ya da yarın elimde kalan oyunlardan birinin kodunu yazayım ben de o zaman. İsteyen alır
Elimde Gun Monkeys varmış. Steam kodudur. İsteyen etkinleştirsin.
2 gun once 13 tl'di. Neredeyse her ay indirime giren bir oyun. Nasil olurda alamazsiniz hayret ediyorum arkadas.Euro track indirime girsede alsak ya