- Reaksiyon puanı
- 2,148
Assassin's Creed Revelations verebilirim isteyene.
Assassin's Creed Revelations verebilirim isteyene.
Kodunu bilmiyorum steam üzerinden hediye olarak göndereceğim.Kod mu ? Ben alabilir miyim ?![]()
Kodunu bilmiyorum steam üzerinden hediye olarak göndereceğim.
Pm ile steam id gönderirsen yollayabilirim.
Nasil biriktirdiniz o kadarnapıcam lan ben bu kadar parayı
![]()
Enpara dedik yarısını geri veriyo dedik yüklendik birikti.Nasil biriktirdiniz o kadar![]()
napıcam lan ben bu kadar parayı
![]()
Baktım harcayamazsam steam fiyatı üzerinden biraz indirim yapıp isteyene istediği oyunu alırım, everybody winsbana vergayrına oyun al millete
şaka şaka naptın ağa yav öyle enparayı batıracan
![]()
Hocam bana Gmod+Counter Strike hediye edersen duacın olurumBaktım harcayamazsam steam fiyatı üzerinden biraz indirim yapıp isteyene istediği oyunu alırım, everybody wins![]()
Hocam bana Gmod+Counter Strike hediye edersen duacın olurum![]()
Beyler G6 diye biri beni eklemiş, aramızdan biri mi?
Bana 6 key borc verecek var midir?Keyle oyun alicam suan para yok bi ay sonra vericem parasini su firsatlar kacmasin
![]()
CS:GO 24TL
Garry's Mod 18 TL
Toplam: 42 TL
Sana 30 TL'ye alabilirim.
Ama bence indirim bekle.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Beyler G6 diye biri beni eklemiş, aramızdan biri mi?
Bende de var cs:go, hiç oynamıyorum, keşke birine verebilsem.Aman hocam sakın CS:GO almaO var bende
Geçen indirimdeyken 4.5 liraya düşmüştü GMod, CS 1.6 Half-Life 2 ile falan 15 liraya kadar alma imkanı vardı diye hatırlıyorum. Ben alacaktım ancak kredi kartımdan çekemedim bi türlü
![]()
Biri şu en para olayını anlatabilir mi ??
Ben gamesultan üzerinden steam e para yüklüyorum. Bu parayı enpara ile yüklersem bir avantajım olacak mı ?Steamden aldigin oyunlarda paranin yarisini iade ediyo
Steam'e 50 tl yükle enpara diğer ay sana 25 tl geri verir. Sınır 25 tl ama 100 tl yüklesen de 25 tl geri verir.Ben gamesultan üzerinden steam e para yüklüyorum. Bu parayı enpara ile yüklersem bir avantajım olacak mı ?
Dishonored ve Farcry Franchise. Farcry hala aynı da Dishonored kaçtı büyük ihtimal indirim döneminde daha ucuza gelirdi.Hangi oyunlar?
Dishonored ve Farcry Franchise. Farcry hala aynı da Dishonored kaçtı büyük ihtimal indirim döneminde daha ucuza gelirdi.
Hocam sağol da ben diğerleri için de istiyorum sağol yine de. Dishonored esti öyle alasım geldi yakında tr yama çıkacak o yüzdenHocam far cry 3 için istiyorsan vereyim sana uplay hesabımı.
Dishonored de aldım oynamadım sarmadı açıkçası, keşke bunu da verebilsem.
Hocam far cry 3 için istiyorsan vereyim sana uplay hesabımı.
Dishonored de aldım oynamadım sarmadı açıkçası, keşke bunu da verebilsem.
Hocam uplayi verebilir misiniz farcry3 lazımda