Steam & Origin Oyun Kampanyaları

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ben 1 haftadır bekliyorum daha hediye postası gelmedi. Destekle görüşüyorum gönderdik diyorlar, gelmedi diyorum ama yeniden gönderdik diyorlar ama yok ortalıkta...

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ben 1 haftadır bekliyorum daha hediye postası gelmedi. Destekle görüşüyorum gönderdik diyorlar, gelmedi diyorum ama yeniden gönderdik diyorlar ama yok ortalıkta...
Akk de iken gelse güzel olur diğer türlü kotamı ona harcamak istemiyorum. İnşallah en kısa sürede yollarlar.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Akk de iken gelse güzel olur diğer türlü kotamı ona harcamak istemiyorum. İnşallah en kısa sürede yollarlar.

Kodlar gelmiş bazılarına... öyle diyorlar resmi GOG forumlarında ama bakalım ne olacak...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben de $3.99'a almıştım haziranda envantere atmıştım, şimdi torrentten indirdim denedim bana göre değil, hediye olarak göndereceğim birine

Ben isterdim de bedava kod gelecek diye bekliyorum. O yüzden şu an kabul edemem.

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Aral'a küfretme de kime küfret. Sabah Civilization Beyond Earth yanılmıyor isem 118 TL'ye inmişti, akşam fiyat çıkmış 140 küsür olmuş indirimi %15 yapmışlar. Neden?

Düzelteyim %30 indirim %16'ya inmiş. Neden %15 değil de %16? Sebep Aral gözüküyor. Değil de günahını almışsam Allah beni affetsin, ama sanmıyorum.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Guzel indirimler var mi ona gore pc ye steam indirip bir kac sey alacagim ?

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Yilbasinda gene indirim olacak. Insanlari resmen tüketime itiyorlar.

Öyle diyorsunda misal max payne 3 komple paket 11.5 tl oldu daha fazla inmez zaten deyip aldım ister istemez aldırıyor ay sonunu biraz zor getireceğiz ama olsun ayda yılda orjinal oyun almışız çok mu.

Millet bir oyun bittiğinde basarimları sıfırlama gibi bir özellik varmı steam da.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Enpara nın güzelliği işte. 12 liraya dlc leriyler birlikte ets 2 alırsın, 6' si tl 2 gün sonra hesabına yatar :)

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Öyle diyorsunda misal max payne 3 komple paket 11.5 tl oldu daha fazla inmez zaten deyip aldım ister istemez aldırıyor ay sonunu biraz zor getireceğiz ama olsun ayda yılda orjinal oyun almışız çok mu.

Millet bir oyun bittiğinde basarimları sıfırlama gibi bir özellik varmı steam da.
Tahminim yilbasinda ayni oyunlarda daha büyük indirim olacak. Çünkü yilbasi. Adi üstünde. O yüzden suan almak mantiksiz geliyor. Yoksa bastirin parayi alin problem degil.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
[MENTION=352859]odessa[/MENTION] hocam o konuda yaniliyorsun. %75-80 gormus oyunlar daha iyisini gormez. Ha belki %75 e girebilecek oyunlar %33 falan gormustur o tamam kisin daha fazla gorebilir. Ama digerleri gormez.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
meksika originden falan alınca türkiye üzerinden oynamak sorun oluyor mu? yoksa hep meksika proxy ile mi bağlanmak lazım işin aslını anlatır mısın biraz?
Yok hocam sadece alırken meksika proxysi ile alıyorsun, kütüphaneye eklenince her yerden oynayabilirsin. Googleye yaz meksika originden oyun almak diye görürsün zaten bir çok kişi alışveriş yaptı bugüne kadar dhden.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Tahminim yilbasinda ayni oyunlarda daha büyük indirim olacak. Çünkü yilbasi. Adi üstünde. O yüzden suan almak mantiksiz geliyor. Yoksa bastirin parayi alin problem degil.
Fiyat %75 indrimli olunca artı comple paket olunca daha fazla indirmezler dedim aldım.

Hem acmak icin hem de sifirlamak icin bir program var. Tabi vac ban yeme ihtimali de..

Aman kalsın ben steam içinde özyle bir özellik varmıdır falan sormuştum hesap banlanma varssa geri durmak lazım orjinal oyunlarımı kaybetmek istemiyoru.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Aman kalsın ben steam içinde özyle bir özellik varmıdır falan sormuştum hesap banlanma varssa geri durmak lazım orjinal oyunlarımı kaybetmek istemiyoru.

Steamin kendisinde öyle bir özellik yok maalesef. Programi sadece vac serverine bagliyken kullanirsan ban yersin. Riskli is biraz :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
İlgilenen varsa bugünün indirimlerinden ;
3b34ae0d5bbb27f9261fcc6364caac00.jpg

b2b2eab0d223c112cd938052fc243f1d.jpg

5acf8e97763995c25f2d1bac72a892b4.jpg

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
The Walking Dead Season 1 ve 2'yi aldım. Geç oldu ama ne yapalım :) Bu arada arkadaşlar bir şey dikkati çekti. Gün geçtikçe oyunların indirim oranı da azalıyor. Saçmalamışlar.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Bana 6 key borc verecek var midir? :) Keyle oyun alicam suan para yok bi ay sonra vericem parasini su firsatlar kacmasin :(

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Büyük Steam indirimlerinde oyunlar önce belirli bir orandan indirime girer. Mesela %33-%50 gibi. İndirim kampanyası sırasında da bazı oyunlarda 1-2 günlüğüne indirim yükselir. Mesela %66-%75 gibi ama daha sonra kampanya başındaki eski haline döner. Yani ortada saçmalama gibi bir durum yok. Düzenleri böyle.