- Reaksiyon puanı
- 1,177
12.5 değil 12 gerçi mobilse 12.5
Gog.com geçen bedavaya veriyordu 2 gün oldu hala mail gelmediisteyene witcher 2 verebilirim
Gog.com geçen bedavaya veriyordu 2 gün oldu hala mail gelmedi
Akk de iken gelse güzel olur diğer türlü kotamı ona harcamak istemiyorum. İnşallah en kısa sürede yollarlar.Ben 1 haftadır bekliyorum daha hediye postası gelmedi. Destekle görüşüyorum gönderdik diyorlar, gelmedi diyorum ama yeniden gönderdik diyorlar ama yok ortalıkta...
Akk de iken gelse güzel olur diğer türlü kotamı ona harcamak istemiyorum. İnşallah en kısa sürede yollarlar.
ben de $3.99'a almıştım haziranda envantere atmıştım, şimdi torrentten indirdim denedim bana göre değil, hediye olarak göndereceğim birine
CS go 12 tl ye düşmüş,ets 9.70,far cry 3 ve l.a. noire de 10 tl nin altındaGuzel indirimler var mi ona gore pc ye steam indirip bir kac sey alacagim ?
CS go 12 tl ye düşmüş,ets 9.70,far cry 3 ve l.a. noire de 10 tl nin altında
Dün 12 tl idi şuan değişmiş ama şimdi ets2 5 tl , batman origins 7 tl. Hemen ets2 ti alıyorumCS Go 16,08 TL olarak görünüyor?
Yilbasinda gene indirim olacak. Insanlari resmen tüketime itiyorlar.
Arkadaşlar 2 tane Insurgency key'i var isteyen?
Millet bir oyun bittiğinde basarimları sıfırlama gibi bir özellik varmı steam da.
Tahminim yilbasinda ayni oyunlarda daha büyük indirim olacak. Çünkü yilbasi. Adi üstünde. O yüzden suan almak mantiksiz geliyor. Yoksa bastirin parayi alin problem degil.Öyle diyorsunda misal max payne 3 komple paket 11.5 tl oldu daha fazla inmez zaten deyip aldım ister istemez aldırıyor ay sonunu biraz zor getireceğiz ama olsun ayda yılda orjinal oyun almışız çok mu.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Millet bir oyun bittiğinde basarimları sıfırlama gibi bir özellik varmı steam da.
Fifa 15 Meksika Originde 60 Liraya geliyor.
https://www.origin.com/es-mx/store/buy/fifa-15/pc-download/base-game/standard-edition
Hola ile alabilirsiniz.
Yok hocam sadece alırken meksika proxysi ile alıyorsun, kütüphaneye eklenince her yerden oynayabilirsin. Googleye yaz meksika originden oyun almak diye görürsün zaten bir çok kişi alışveriş yaptı bugüne kadar dhden.meksika originden falan alınca türkiye üzerinden oynamak sorun oluyor mu? yoksa hep meksika proxy ile mi bağlanmak lazım işin aslını anlatır mısın biraz?
Fiyat %75 indrimli olunca artı comple paket olunca daha fazla indirmezler dedim aldım.Tahminim yilbasinda ayni oyunlarda daha büyük indirim olacak. Çünkü yilbasi. Adi üstünde. O yüzden suan almak mantiksiz geliyor. Yoksa bastirin parayi alin problem degil.
Hem acmak icin hem de sifirlamak icin bir program var. Tabi vac ban yeme ihtimali de..
Aman kalsın ben steam içinde özyle bir özellik varmıdır falan sormuştum hesap banlanma varssa geri durmak lazım orjinal oyunlarımı kaybetmek istemiyoru.
Dostum verdim iki arkadaşa geçen hafta.. Üzgünüm.