Steam & Origin Oyun Kampanyaları

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
zannetmem. steamde dosya yolları bile farklı. muhtemelen originde de öyledir. :)

Hocam download yapmadı direk play dedi. Heralde crackliyi kabul etti. Ama yine de baştan indirmek daha iyidir diye düşünüyorum. Aynı yere kuruyor demek ki, o zaman save falan da aynıdır herhal :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Hocam download yapmadı direk play dedi. Heralde crackliyi kabul etti. Ama yine de baştan indirmek daha iyidir diye düşünüyorum. Aynı yere kuruyor demek ki, o zaman save falan da aynıdır herhal :)
iyiymiş o zaman. ben originden hiç oyun almadım. steam sisteminde C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common klasörüne atıyor. :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
iyiymiş o zaman. ben originden hiç oyun almadım. steam sisteminde C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common klasörüne atıyor. :)

Evet bi garip o internet olmadan oyunu açamıyosun heralde bi de. Portal 2'de öyleydi oyunu her açışımda steam'e bağlanıyordu.

Yeniden indirmeyi gözüm yemedi. Crack'lı exe yerine orjinal exeyi koydum, açtım keyi girdim o şekilde oynuyorum. :)

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bu originden oyunu aldık kurduk tamam güzel ee laptopa format attım bi daha nasıl kurcaz oyunu origin in matığını biri anlatsın bana

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Origin hesabında oyun duruyor. Origini kurunca yine download diyeceksin oyuna.

Ya beyler Pes 13 almış arkadaş orjinal. Ama illa DVD ile oynanıyor. Bu devirde DVD ile oynamak mı kaldı ya. Sanal sürücüye koy falan dedim de orjinal dvd takın diyormuş var mı çaresini bilen?

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
bu originden oyunu aldık kurduk tamam güzel ee laptopa format attım bi daha nasıl kurcaz oyunu origin in matığını biri anlatsın bana
Origin i tekrar indirin hesabınıza giriş yapın oyun zaten hesabınızda kayıtlı oluyor, tekrar indirin.

Origin hesabında oyun duruyor. Origini kurunca yine download diyeceksin oyuna.

Ya beyler Pes 13 almış arkadaş orjinal. Ama illa DVD ile oynanıyor. Bu devirde DVD ile oynamak mı kaldı ya. Sanal sürücüye koy falan dedim de orjinal dvd takın diyormuş var mı çaresini bilen?
Abi parasını vermiş almış koysun DVD ye o da yahu. :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Origin i tekrar indirin hesabınıza giriş yapın oyun zaten hesabınızda kayıtlı oluyor, tekrar indirin.

Abi parasını vermiş almış koysun DVD ye o da yahu. :D

DVD sürücü bozuldu diyelim? Bence her oyun açışta DVD istemesi çok sinir bozucu bir durum. Benim pcde yok mesela DVD sürücü.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
DVD sürücü bozuldu diyelim? Bence her oyun açışta DVD istemesi çok sinir bozucu bir durum. Benim pcde yok mesela DVD sürücü.
O konuda haklısın. Zaten yakında çıkacak bilgisayarlara da koymazlar. Bu durumla ilgili KONAMI'ye bir mail atsın bence.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39

Bazı oyunlar için "fixed image" denen ve daemon tools ile çalıştırılabilir mini minnacık DVD imajları oluyor. Açtığında oyunun DVD'si gibi davranıp oyunu kandırıyor ve sürücüyü kullanmadan oyuna girebiliyorsun. PES 2013 için de varmış bundan. Belki bu bilgi işine yarar :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bazı oyunlar için "fixed image" denen ve daemon tools ile çalıştırılabilir mini minnacık DVD imajları oluyor. Açtığında oyunun DVD'si gibi davranıp oyunu kandırıyor ve sürücüyü kullanmadan oyuna girebiliyorsun. PES 2013 için de varmış bundan. Belki bu bilgi işine yarar :)

Hemmen bakınıyorum hocam :)

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Evet bi garip o internet olmadan oyunu açamıyosun heralde bi de. Portal 2'de öyleydi oyunu her açışımda steam'e bağlanıyordu.

Yeniden indirmeyi gözüm yemedi. Crack'lı exe yerine orjinal exeyi koydum, açtım keyi girdim o şekilde oynuyorum. :)
Steam'daki oyunları internetsiz oynamak için Steam'ı internet varken ç.dışı moda alman lazım. :)
Ç.dışı moda aldıktan sonra oyunları internetsiz oynayabilirsin. :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bildiğim kadarıyla çevrimiçi olmak gerekmiyor çevrimdışı moda geçmek için.. internet yoksa bile oyunu açın, steam bağlanamayacak çevrimdışı mod'a gitmek ister misiniz diye bir seçenek çıkacak.. öyle de geçebilirsiniz çevrimdışı moda

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
bildiğim kadarıyla çevrimiçi olmak gerekmiyor çevrimdışı moda geçmek için.. internet yoksa bile oyunu açın, steam bağlanamayacak çevrimdışı mod'a gitmek ister misiniz diye bir seçenek çıkacak.. öyle de geçebilirsiniz çevrimdışı moda
Hayır, öyle yapınca hata veriyor.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148

Hocam ben de sadece key satın aldım, clone dvd indirdim kurdum kendi keyim ile. Oyuna girerken orjinal dvd istedi, fixed image'yi taktım oyun açılıyor ama sol altta mavi dönen tıngırtı var ya o dönüyor dönüyor oyuna bi türlü girmiyor. Boşa para mı verdik acaba :)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Hocam ben de sadece key satın aldım, clone dvd indirdim kurdum kendi keyim ile. Oyuna girerken orjinal dvd istedi, fixed image'yi taktım oyun açılıyor ama sol altta mavi dönen tıngırtı var ya o dönüyor dönüyor oyuna bi türlü girmiyor. Boşa para mı verdik acaba :)

crysis 2 mi açılmıyor ?

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Keşke FIFA alsaydın. :D

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Crysis 2 Steam kampanyası yokmu yaw

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Yok hocam pes 2013. Crysis 2'de sorun yok. :)

Fifa alsam oynayacak arkadaşım yok. :D Hem bulunduğum yerde arkadaşlarla oynamak için hem de uzaktaki bi arkadaşımla online oynamak için aldım :)

FIFA için kulüp kurduk hocam, 5 kişiyiz aramızda gayet güzel oynuyoruz :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39

Bence key kaynaklı bir sorun değil. Acaba yanlış fixed image kullandın :huh:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bence key kaynaklı bir sorun değil. Acaba yanlış fixed image kullandın :huh:

Nette çok yok zaten hocam PES2013_R2.mdx dosyasını indirdim. dt07.img fix'i varmış onu indirip bi deneyeceğim.
[MENTION=51495]trnc[/MENTION] [MENTION=250890]aquess1999[/MENTION] ben de katılırım aranıza biraz daha ucuzlayınca :)