- Reaksiyon puanı
- 351
Deneyip yazacaktım ama geç aldım
Deneyip yazacaktım ama geç aldım
Bu sabah oynadım 2 el sadece tarayıcıdan giriliyor dediğin gibi. Steam daki gibi veya Valve oyunlarındaki gibi oyun içinde sunucu arama yok.Yav beyler ben bu battlefield 3'ü hep tarayıcıdan mı açıcam? Basıyorum kısayoluna oyunun tarayıcı geliyor oradan play campaign diyorum ne saçma iş
Bu sabah oynadım 2 el sadece tarayıcıdan giriliyor dediğin gibi. Steam daki gibi veya Valve oyunlarındaki gibi oyun içinde sunucu arama yok.
origin hesabın banlanabilir. modlama, yamalama, vs... hiç girme böyle işlere.Reloaded ile mi oynasak
origin hesabın banlanabilir. modlama, yamalama, vs... hiç girme böyle işlere.
evet maalesef. sadece resmi uygulama ve güncelleştirmeleri kurmak lazım.Hadi ya :/
cs gibi değilki hertarafa sis atalım sende sorun yok galiba abi oyun ile alakalı böyle birşey daha gördüm herhalde yada dejavuBeyler bu Battlefield 3'de mi bi bozukluk var bende mi?
Antialiasing Deferred 4xMSAA iken karanlık ortamlarda duman koyacağız diye görüntünün içine etmişler, Antialiasing Deferred Off iken görüntü daha güzel.
PrintScreen ile çekilmiyor görüntü telefonla çektim.
4x MSAA
OFF
Masaüstündeki BF3 Simgesine tıklayınca Origin açılıyor Launcing falan diyor ama battlelog'u otomatik açamıyor. Şöyle bir hata veriyor.
Benden başka bu hatayı alan var mı? @__kadıköyRAP__ ?
steamde geçen haftasonu MW3 yüzde 50 indirimdeydi. artık black ops 2 çıkıncaya kadar bir kampanya olmaz heralde.Assassin's Creed, COD MW3 kampanyası falan yok mu yav?
steamde geçen haftasonu MW3 yüzde 50 indirimdeydi. artık black ops 2 çıkıncaya kadar bir kampanya olmaz heralde.
multisi ücretsizdi, oyunun kendi de yüzde 50 indirimdeydi.Hocam o sadece multi değil miydi?
multisi ücretsizdi, oyunun kendi de yüzde 50 indirimdeydi.
CoD için baya iyi bir indirim ama... adam ilk oyunu bile hala 20 dolardan satıyor.Geçmiş sayfalara gittim şimdi indirimlisi de epey pahalıymış $35
CoD için baya iyi bir indirim ama... adam ilk oyunu bile hala 20 dolardan satıyor.
http://store.steampowered.com/app/2620/?snr=1_7_7_151_150_1
CoD için baya iyi bir indirim ama... adam ilk oyunu bile hala 20 dolardan satıyor.
http://store.steampowered.com/app/2620/?snr=1_7_7_151_150_1