- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 159
abi birazdaha bekle 3 çıksın onu dene güzel birşeye benziyorBeyler Assassin's Creed oyunlarının hangileri indirmeye değer? Bi de kronolojik olarak yazar mısınız?
abi birazdaha bekle 3 çıksın onu dene güzel birşeye benziyor
abi bari bütün oyunlarada para verme derim yani gta 4 ü internetten indir derim yeni çıkan oyunları al derim tabi bu benim fikrimYok zaten ilk oyunları indiricem 3'ü satın alıcam çıkınca. Hepsini alamam
abi bari bütün oyunlarada para verme derim yani gta 4 ü internetten indir derim yeni çıkan oyunları al derim tabi bu benim fikrim
gta 5'i bu kadar beklemiyordum sistem gereksimleri herhalde uçar diye düşünüyorum grafikler falan çok gerçekçi olmuşÖyle dedim ya ben de zaten Önceki Assassin's Creed oyunlarını indiricem, 3 çıkınca satın alıcam. Mesela GTA4'ü indirdim, 5 çıkınca onu alıcam.
gördüm abi çok güzel olmuş o bilgisarayla 9 ü bile oynarsın 2 gb ram ile ben ne yapıcam neyse abi okul dershane ev ücgeni bütün öğrencileri ele geçirdi iyi gecelerOnun için oyun kasası yaptım ben, 4 gibi olmaz inşallah PC için iyi çıkmamış diyorlar.
Aliens vs. Predator - 3.74 $ (-%75)
http://store.steampowered.com/app/10680/?snr=1_4_4__43
buyur @trnc
1 adet dota 2 beta key var elimde, isteyene ücretsiz verebilirim..
ben alabilirmiyim uygunsa hala ?
Assassin's Creed Pack - 38.74 $
http://store.steampowered.com/sub/14728/?snr=1_4_4__40
Bu paketteki ürünler
Assassin's Creed: Director's Cut Edition - $4.99 (-%75)
Assassin's Creed 2 Deluxe Edition - $4.99 (-%75)
Assassins Creed® Brotherhood - $4.99 (-%75)
Assassin's Creed® Revelations - $14.99 (-%50)
Assassin's Creed Revelations - The Ancestors Character Pack - $3.99
Assassin's Creed® Revelations - Mediterranean Traveler Map Pack - $9.99
Assassin's Creed® Revelations - The Lost Archive - $9.99
Oyunların tek tek toplam fiyatı: $53.93
Paket fiyatı: $38.74
Kazancınız: $15.19
Not: Paketteki ürünleri tek tek de satın alabilirsiniz.
@__kadıköyRAP__ AC sever misin?
ben de ilk oyunu biraz oynayıp bıraktım. bir daha da oynamadım.Hocam AC ilk oyununu indirdim oynuyorum ama çok ısındığımı söyleyemem oyuna, trailerlar ne kadar gaza getiriyor halbuki Bunları satın almam da seriyi tamamlayıp seversem AC3'ü alırım.