YellowRed
Rektör

- Reaksiyon puanı
 - 27

zannetmem. steamde dosya yolları bile farklı. muhtemelen originde de öyledir.Sağol hocam. Ama ben ilerlemiştim ya korsanında save dosyaları falan atılıyor mudur ki![]()
zannetmem. steamde dosya yolları bile farklı. muhtemelen originde de öyledir.Sağol hocam. Ama ben ilerlemiştim ya korsanında save dosyaları falan atılıyor mudur ki![]()
zannetmem. steamde dosya yolları bile farklı. muhtemelen originde de öyledir.![]()
iyiymiş o zaman. ben originden hiç oyun almadım. steam sisteminde C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common klasörüne atıyor.Hocam download yapmadı direk play dedi. Heralde crackliyi kabul etti. Ama yine de baştan indirmek daha iyidir diye düşünüyorum. Aynı yere kuruyor demek ki, o zaman save falan da aynıdır herhal![]()
iyiymiş o zaman. ben originden hiç oyun almadım. steam sisteminde C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common klasörüne atıyor.![]()
Origin i tekrar indirin hesabınıza giriş yapın oyun zaten hesabınızda kayıtlı oluyor, tekrar indirin.bu originden oyunu aldık kurduk tamam güzel ee laptopa format attım bi daha nasıl kurcaz oyunu origin in matığını biri anlatsın bana
Abi parasını vermiş almış koysun DVD ye o da yahu.Origin hesabında oyun duruyor. Origini kurunca yine download diyeceksin oyuna.
Ya beyler Pes 13 almış arkadaş orjinal. Ama illa DVD ile oynanıyor. Bu devirde DVD ile oynamak mı kaldı ya. Sanal sürücüye koy falan dedim de orjinal dvd takın diyormuş var mı çaresini bilen?
Origin i tekrar indirin hesabınıza giriş yapın oyun zaten hesabınızda kayıtlı oluyor, tekrar indirin.
Abi parasını vermiş almış koysun DVD ye o da yahu.![]()
O konuda haklısın. Zaten yakında çıkacak bilgisayarlara da koymazlar. Bu durumla ilgili KONAMI'ye bir mail atsın bence.DVD sürücü bozuldu diyelim? Bence her oyun açışta DVD istemesi çok sinir bozucu bir durum. Benim pcde yok mesela DVD sürücü.
O konuda haklısın. Zaten yakında çıkacak bilgisayarlara da koymazlar. Bu durumla ilgili KONAMI'ye bir mail atsın bence.
DVD sürücü bozuldu diyelim? Bence her oyun açışta DVD istemesi çok sinir bozucu bir durum. Benim pcde yok mesela DVD sürücü.
Bazı oyunlar için "fixed image" denen ve daemon tools ile çalıştırılabilir mini minnacık DVD imajları oluyor. Açtığında oyunun DVD'si gibi davranıp oyunu kandırıyor ve sürücüyü kullanmadan oyuna girebiliyorsun. PES 2013 için de varmış bundan. Belki bu bilgi işine yarar![]()
Steam'daki oyunları internetsiz oynamak için Steam'ı internet varken ç.dışı moda alman lazım.Evet bi garip o internet olmadan oyunu açamıyosun heralde bi de. Portal 2'de öyleydi oyunu her açışımda steam'e bağlanıyordu.
Yeniden indirmeyi gözüm yemedi. Crack'lı exe yerine orjinal exeyi koydum, açtım keyi girdim o şekilde oynuyorum.![]()
Hayır, öyle yapınca hata veriyor.bildiğim kadarıyla çevrimiçi olmak gerekmiyor çevrimdışı moda geçmek için.. internet yoksa bile oyunu açın, steam bağlanamayacak çevrimdışı mod'a gitmek ister misiniz diye bir seçenek çıkacak.. öyle de geçebilirsiniz çevrimdışı moda
Hayır öyle yapınca hata veriyor.
Eskiden yapmaya çalıştığımda ''Steam ağınıza bağlanamıyor'' diyordu.online oyuna girmeye çalışmışsındır![]()
Eskiden yapmaya çalıştığımda ''Steam ağınıza bağlanamıyor'' diyordu.
Şimdi düzeltmişler.![]()
Aynen.evet, bu sistem steam'de yokken originde vardı.. baya saçma gelmişti olmaması, bi süre sonra steam'e de geldi
Bazı oyunlar için "fixed image" denen ve daemon tools ile çalıştırılabilir mini minnacık DVD imajları oluyor. Açtığında oyunun DVD'si gibi davranıp oyunu kandırıyor ve sürücüyü kullanmadan oyuna girebiliyorsun. PES 2013 için de varmış bundan. Belki bu bilgi işine yarar![]()
Hocam ben de sadece key satın aldım, clone dvd indirdim kurdum kendi keyim ile. Oyuna girerken orjinal dvd istedi, fixed image'yi taktım oyun açılıyor ama sol altta mavi dönen tıngırtı var ya o dönüyor dönüyor oyuna bi türlü girmiyor. Boşa para mı verdik acaba![]()
Keşke FIFA alsaydın.Hocam ben de sadece key satın aldım, clone dvd indirdim kurdum kendi keyim ile. Oyuna girerken orjinal dvd istedi, fixed image'yi taktım oyun açılıyor ama sol altta mavi dönen tıngırtı var ya o dönüyor dönüyor oyuna bi türlü girmiyor. Boşa para mı verdik acaba![]()
crysis 2 mi açılmıyor ?
Keşke FIFA alsaydın.![]()
Yok hocam pes 2013. Crysis 2'de sorun yok.
Fifa alsam oynayacak arkadaşım yok.Hem bulunduğum yerde arkadaşlarla oynamak için hem de uzaktaki bi arkadaşımla online oynamak için aldım
![]()
Hocam ben de sadece key satın aldım, clone dvd indirdim kurdum kendi keyim ile. Oyuna girerken orjinal dvd istedi, fixed image'yi taktım oyun açılıyor ama sol altta mavi dönen tıngırtı var ya o dönüyor dönüyor oyuna bi türlü girmiyor. Boşa para mı verdik acaba![]()
Forumda FIFA 13 Online Oynayanlar Kulübü var.Fifa alsam oynayacak arkadaşım yok.Hem bulunduğum yerde arkadaşlarla oynamak için hem de uzaktaki bi arkadaşımla online oynamak için aldım
![]()
Bence key kaynaklı bir sorun değil. Acaba yanlış fixed image kullandın :huh: