Starcraft 2 Kurdum Ama ...

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Akşam 7 gb lik oyunu indiridm hesap alıdm ama blizzard game den starcraft 2 hesabı alamadım çünkü 59€ bunun ücretsiz bir yolu var mıdır ? Nasıl yapabilirim ?

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Hesap almana gerek yok ki madem internetten indirdin...Oyunun klasöründe gerekli bilgiler vardır onları uygula.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Hırsıza yol göstermek gibi olmasın ama eğer oyuna girince hesap şifresi istiyorsa crack'ini yanlış yapmışsın ya/da yapmamışsın demekdir.

Maqmar

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Crack yok onda modemi kapat öyle ac oyunu

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
google da ....... diye arattır ilk sayfaya gir ordakini indir. Şuan için en sağlam crack odur. Bir sorunda çıkmıyor...

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bende indirdim yeni patchsi çıkmış ondaki crack hata veriyodu saolun deniycem :D

Maqmar

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben hic crack falan yapmadım indirdim direk girdim crackliymis o zaman benimki :D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Crack konularını aşalım arkadaşlar. Dikkat lütfen.

Oyunu oynayabilmen için nete bağlı olman gerekiyor. Çünkü oyun tamamen netle çalışıyor. Bunun içinde hesap alman gerek. Tek kişil mod oynarsan onu bilemem.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41

böyle hata veriyor ya internet olmayınca

Crack konularını aşalım arkadaşlar. Dikkat lütfen.

Oyunu oynayabilmen için nete bağlı olman gerekiyor. Çünkü oyun tamamen netle çalışıyor. Bunun içinde hesap alman gerek. Tek kişil mod oynarsan onu bilemem.
Single Player modu yok oyunun :S nasıl yapıcaz onu ?

Fiberadam

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Alip oynamaya deger mi? Oyanayan arkadaslarin dusunceleri neler?

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Battle.net den hesap açman gerektiğini söylüyor. Oyuna girebilsen göreceksin zaten tek kişilik modu. Girememişsin sen daha. Hesap aç o siteden.

https://eu.battle.net/account/creation/tos.html
Activate a Game Key

Enter a game key to activate it for this Battle.net account, which will allow you to play and manage the game it is associated with.

şöyle bir durum var oyunun keyini almam gerekyiromuş

illegal yollara başvurdurcaklar illaa !

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
crack'ini yapamamışsın. git oyunu indirdiğin sayfadaki kişilere sor onlar sana yardımcı olur.

Fiberadam

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Disari cikiyorsun , fastfood a 10 lira veriyorsun, bir sinemaya gitsen 10 Lirada ona veriyorsun, sigarada iciyorsan 5 Lirada ona de. Bir iki hafta feragat et bunlardan ver parasini al oyunu. Crackla falan filan ugrasma. Her oyunu alamazsin fakat gercekten seni oyalacak uzun sure oynanacak bir oyunsa adamlara saygi goster ver parasini al.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Disari cikiyorsun , fastfood a 10 lira veriyorsun, bir sinemaya gitsen 10 Lirada ona veriyorsun, sigarada iciyorsan 5 Lirada ona de. Bir iki hafta feragat et bunlardan ver parasini al oyunu. Crackla falan filan ugrasma. Her oyunu alamazsin fakat gercekten seni oyalacak uzun sure oynanacak bir oyunsa adamlara saygi goster ver parasini al.
öyle düşünüyorum bende ama günümüz şartlarında 59€ yani 2 lira diye düşünsek euro yu 120 tl de bir oyuna veremem 20-30 lira olsa alıcam ben
hatta her ay bir oyun alırım öyle ama 120 de çok

Fiberadam

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Ben olaya sadece kendi bakis acimdan yaklastim. Birseylerden kisarak alinamayacak kadar pahali birsey degil. Ben oyunu almayi dusunuyorum acikcasi ama emin olmak istedigim konu buna degecek mi ? O nedenle sordum oyunu oynamis biri var mi diye?