Yeni aldığım laptopta bulunan diske format atmak istiyorum(Windows 8.1 Pro kuracağım). Normal hdd'lere attığımız gibi atılıyor format yoksa farklı bir yoldan mı ? diske zarar vermek istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...
Ssdye format atarken yaptığımız işlerin hiç birisini yapmıyoruz yani değil mi hocam. Birde sistem kendisi otomatik mi tanıyor ssd'den çalıştıracağını ve hdd bölümü oluşturacağını?kurulum olarak windows 7 veya 8'den pek bi farkı yok.. harici bir belleğe veya dvd'ye boot edip yükleyebilirsin
Ssdye format atarken yaptığımız işlerin hiç birisini yapmıyoruz yani değil mi hocam. Birde sistem kendisi otomatik mi tanıyor ssd'den çalıştıracağını ve hdd bölümü oluşturacağını?
mevcut işletim sistemini silip üzerine 8.1 kuracağım.şöyle bir soru sorayım önce, sen kurulu işletim sisteminin üzerine mi yükleme yapmak istiyorsun yoksa farklı bir diske mi?
mevcut işletim sistemini silip üzerine 8.1 kuracağım.
Usb boot yaptım farklı bir bilgisayarda çalışıyor ancak laptopta çalışmıyor. Uefi boot gerekir mi ?o zaman ek bir şey yapmana gerek yok, kurulumu yapacağın disk/belleği boot edip yüklemeye başlayabilirsin. windowsun kurulu olduğu diskteki dosyaların silinmesini istiyorsan boot ekranında sistemin kurulu olduğu diski biçimlendirip temiz kurulum yaparsın.
Usb boot yaptım farklı bir bilgisayarda çalışıyor ancak laptopta çalışmıyor. Uefi boot gerekir mi ?