Sql Server 2008 Managment Studio Bağlantı Hatası

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar sql server 2008 r2 yi kaldırıp sadece tablolarla uğraşmak için managment studioyu kurdum fakat önceden bağlanmak istediğim serverlara bağlanmıyor şöyle bir hata veriyor.Sizce nedendir ?

9jbf1.png

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Servislerde Sql server diye bişey yok bende :/ Cmd ekranından yazdıklarını da yapınca başka yere yönlendiriyor.

kizanlik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Baglanmak istedigin sunucu localhost/127.0.0.1 ise baglanamazsin.

Sadece Management Studio'nun kurulu oldugu ortamda MS-SQLServer hizmeti bulunmaz.

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kardeşim önceden sql server ile bağlanıyordun, kendi ağzınla söylemişsin. Ve şimdi de Sql server kaldırmışsın ve yine sql server ile bağlanmaya çalışıyorsun serverlara. Bu sebeple de o hatayı alıyorsun. Sana 2 şey önerebilirim;

1- Bu video işini görecektir.

2- Söylediklerinden anladığım kadarıyla uzaktaki bir sunucuya bağlanıyorsun ve bu hatayı alıyorsun. Bence veritabanında yeni bir kullanıcı oluşturup yetkilendirirsen bi ihtimal sorunsuz bağlanabileceğini düşünüyorum,

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bende neden Sql Server Services kısmı boş geliyor ya :S
9mwtk.png

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Sql server kurmamissinki baglanasin.Serveri kaldirmissin pcnden oyuzden baglanamiyorsun.

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sadece manegment studio kurdum ondan dır diyosun yani öylemii

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bilgisayarınıza SQL server express ürününü kurup Management studio ile bağlanıp üzerinde çalışmalarınızı yapabilirsiniz.