Bu site açıkları tespit etmiyor virüs var mı yok mu onu taratıyor.Evet bende google playden indirdim daha sonra telefonumu kapatıp açtım her gün girdiğim şifreyi değiştirilmiş buldum. , bence kesin uygulamada açık var.
Spo'nun e-mail adresine bu ss'i gönder bence bir baksınlar.
Yok hocam zannetmiyorum direkt olarak spotify.com danYanlış bir yerden indirmiş olabilir misiniz?
Ben bilgisayardan indirdim hocam kurulum dosyası virüs totalde virüslü çıkıyorBu site açıkları tespit etmiyor virüs var mı yok mu onu taratıyor.
Play Store'dan indirdiğinize emin misiniz? Resmi Spotify uygulamasında virüs olamaz. Ya o virüs gören programların veritabanında bir sıkıntı oldu ya da resmi uygulamayı kullanmıyorsunuz.
Buradan mı indirdiniz ?Yok hocam zannetmiyorum direkt olarak spotify.com dan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bilgisayardan indirdim hocam kurulum dosyası virüs totalde virüslü çıkıyor
Evet tam olarak buradan hatta attığınız linkten girip birdaha indirdim yine arattım virüs totale yine trojen buluyor Sizde bi deneyin istersenizBuradan mı indirdiniz ?
yani evet hocam yıllardır PC üzerinden kullanıyorum Spotifyı İlk defa aklıma nereden geldiyse aratmak istedim sonuç bu Bilen birisi bi aydınlatsa bizi çok iyi olucakEkli dosyayı görüntüle 184812
İlginç bir şekilde evet buluyor. Ancak o kadar zararlı mı onu çözemedim.