canberk sagnak
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 314
spotify uygulamasını ilk defa kullanacağım ayda 10 tl ödediğimiz zaman müzikleri bi kere listemize koyduktan sonra internetsizde dinleyebiliyormuyuz.
peki telefona indirmeden dinleme şansı varmı yani internet kullanarak dinlersek bu arada telefonun hafızasına indiriliyo dedin ya diyelim ki ertesi ay 10 tl'yi ödemedik o zaman bu müzikler açılmıyomuTelefonun hafızasına veya hafıza kartına indiriyor müzikleri. O şekilde çevrimdışı dinleyebiliyorsun, yani internetsiz.
Çevrimiçi dinlersen indirmiyor müzikleri.peki telefona indirmeden dinleme şansı varmı yani internet kullanarak dinlersek bu arada telefonun hafızasına indiriliyo dedin ya diyelim ki ertesi ay 10 tl'yi ödemedik o zaman bu müzikler açılmıyomu
bir tane müzik ne kadar veri paketinden ne kadar götürür acabaÇevrimiçi dinlersen indirmiyor müzikleri.
Parayı ödemezsen çevrimdışı dinleyemezsin.
bir tane müzik ne kadar veri paketinden ne kadar götürür acaba
şu an free olanı kullanıyorum eğer internet ile kullanacaksam paralıya yani premium a geçmeye pek gerek yok sankiÇok götürmüyor, olmadı Wifi ile indirip daha sonra telefonda çevrimdışı dinlersin.
Hatta deneme sürümü üyelik al, daha sonra ücretli al.
Spotify Premium kullanırsan indirdiğin müzikleri çevrimdışı (mobili veya wifiyi açmadan) kullanabilirsin.Tabi bu indirdiğin müzikler telefonunda belli bir yer kaplıyor bunu da unutmamak gerekiyor.Vodafone ve spotify 'in ayda 5 tl ye gelen tarifeler cidden çok avantajlı.Ben 8-9 aydır kullanıyorum yolda yada mobil paketin az olduğunda premium üyeliğin avantajını anlıyorsun.şu an free olanı kullanıyorum eğer internet ile kullanacaksam paralıya yani premium a geçmeye pek gerek yok sanki
ben telefonda yüzlerce müzik yer kaplasın istemiyorumda o nedenle internet paketinden ne kadar götürüyo diye sordumSpotify Premium kullanırsan indirdiğin müzikleri çevrimdışı (mobili veya wifiyi açmadan) kullanabilirsin.Tabi bu indirdiğin müzikler telefonunda belli bir yer kaplıyor bunu da unutmamak gerekiyor.Vodafone ve spotify 'in ayda 5 tl ye gelen tarifeler cidden çok avantajlı.Ben 8-9 aydır kullanıyorum yolda yada mobil paketin az olduğunda premium üyeliğin avantajını anlıyorsun.
benim spotify ı tercih etme sebebim data paketi kullanarak indirmedende dinlenebilmesi çünkü müzikler telefonda çok yer kaplayınca sevmiyorum ben o nedenle 1 tane müzik ne kadar data kullanır merak ediyorumÖncelikle müziklerin kalitesine göre internet kullanımı değişiyor ama yüksek kalite kullanırsanız ciddi internet çekiyor wifi olduktan sonra premium paket çok rahat ve vodafone un çok iyi tarifeleri var tavsiye ederim
bahsettiğiniz veri boyutu şarkının süresine kalitesine göre değişir çok fazla yer kaplamaz abartmadığınız sürece.benim spotify ı tercih etme sebebim data paketi kullanarak indirmedende dinlenebilmesi çünkü müzikler telefonda çok yer kaplayınca sevmiyorum ben o nedenle 1 tane müzik ne kadar data kullanır merak ediyorum
100 civarı şarkı kayıtlı.