Spigen SteadiBoost 27W

AlperenOcak01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhaba,
İphone 8 Plus cihazım için Spigen SteadiBoost 27W cihazını aldım. Bu cihazla birlikte Spigen Essential Apple USB to Lightning PD kablosunuda aldım. Kabloyu telefona taktığımda şarjı alıyor. 5-6 saniye sonra şarjı durduruyor ve hemen bir daha şarja başlıyor. Bu olayın cihazımda olması normal mi? Yoksa şarj aletinde bir sorun mu var ?

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Merhaba,
İphone 8 Plus cihazım için Spigen SteadiBoost 27W cihazını aldım. Bu cihazla birlikte Spigen Essential Apple USB to Lightning PD kablosunuda aldım. Kabloyu telefona taktığımda şarjı alıyor. 5-6 saniye sonra şarjı durduruyor ve hemen bir daha şarja başlıyor. Bu olayın cihazımda olması normal mi? Yoksa şarj aletinde bir sorun mu var ?
Başka bir adaptör ile deneyin. Aynı sorun oluyor ise;
Cihazınızın şarj girişi sorunlu.
Eğer olmuyorsa ya kablo yada şarj sorunlu. (Priz değiştirmeyi de deneyin)

AlperenOcak01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Başka bir adaptör ile deneyin. Aynı sorun oluyor ise;
Cihazınızın şarj girişi sorunlu.
Eğer olmuyorsa ya kablo yada şarj sorunlu. (Priz değiştirmeyi de deneyin)
Kabloyu Samsung hızlı şarj cihazı ile denedim. Aynı olay yine oldu. Evde değişik prizlerde de denedim.

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Kabloyu Samsung hızlı şarj cihazı ile denedim. Aynı olay yine oldu. Evde değişik prizlerde de denedim.
Kabloyu değiştirin (demek isterdim ama o adaptör için kablo bulmak tam bir işkence)
Şarj girişini kontrol edin. (Kırık, toz vb varmı)

AlperenOcak01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Normalde bu olayı pek kafaya takmadım ama 3 saat önce telefon şarjdayken ekranı karardı. Karardıktan 5 dk sonra ekranı açıldı ve şarjı hızlı bitmeye başladı. Hızlıdan kastımda ekranı kapalı şekilde telefonu bıraktım ve 1.5 saat sonra baktığımda %3 şarjı gitmişti. Ekran kapılıyken %1 bile şarj gitmeyen telefon %3 gidince bi araştırım dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kabloyu değiştirin (demek isterdim ama o adaptör için kablo bulmak tam bir işkence)
Şarj girişini kontrol edin. (Kırık, toz vb varmı)
aynen kablo bulmak sorun. Yarın spigen ve apple ile görüşücem. İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Şarjda kırık vs. olsa aynı sorunu devamında yapardı ama sadece ilk taktığımda oluyor sonra gözlemlediğim kadarıyla bir sorun olmadı.