• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Spigen kılıf hediyeli SDN Cevaplıyor #143

soruların çoğu telefonlarla alakalı olsada ben farklı bir soru sormak istiyorum canlı yayınlarınızda 4k çekime ne zaman geçeceksiniz.Sizi daha net görmek isteriz :D Son olarak kerem enginarı bi süredir göremiyoruz onuda aranızda görmek isterim ben kendisini ilgiyle izliyorum ve yorumlarını çok beğeniyorum..

spigenin su geçirmez kılıfı ile denize girdim sıkıntı yok rahatça girin ayrıca telefon s7 edge zaten geçirmiyo kafam rahat :D abi yukarda sorum var cevaplarmısın :)

microsoft store dan indirdiğim İtunes e telefonu bağlayamıyorum diğer türlüde indirip kuramıyorum zaten yüklü hatası veriyor store dan da uygulamayı kaldıramıyorum ne yapmalıyım?

Abiler öğrenciyim 2.000-2.300 tl arası laptop düşünüyorum neler önerirsiniz?

İyi yayınlar Sizce casper via f1 mi yoksa p smart mı oyun olarak daha iyi?

---- Mesajlar birleştirildi ----

İyi yayınlar Sizce casper via f1 mi yoksa p smart mı oyun olarak daha iyi?

Son düzenleme:
s7 edge var. oreo güncellemesi geldikten sonra hücre askıda adı altında %32 gibi bir şarj yeme sorunu oldu. daha önce 1 gün giden şarj yarım güne indi. bunun sebebi nedir.

android İnstagram da story de eller serbest modunda 2 tıklama ile arka kameraya geçiyor bi deneyin

Hakkı abi garip bir şekilde sony hastalığım var. Bu soruyu arkadaşım için sormuştum :) . Ben zaten Xz premium kullanıcısıyım. Sıkıldım ama artık s
Xz premium ve Xz1 sizce alınırmı? Muadilleriyle fiyat açısından kayda değer farklar var. (Alınmaz ise neden alınmaz)?
Hakkı abi garip bir şekilde sony hastalığım var. Bu soruyu arkadaşım için sormuştum :) . Ben zaten Xz premium kullanıcısıyım. Sıkıldım ama artık satıp başka cihazda alamıyorum öğrencilik işte naparsın :) . Xz premium la Nokia 8 takasını önerirmisiniz?

Sorum Hakki Alkan abime Lg g6 aldım ama kac aydır bekliyorum 8.0 androıdı vermıyorlar neden vermıyorlar acaba iyi yayınlar hocam kolay gelsın severek izliyorum sizi

Abi xiomi mi 8 mi yoksa p20 pro mu daha kullanışlı ya da hangisi daha iyi ?

android İnstagram da story de eller serbest modunda 2 tıklama ile arka kameraya geçiyor bi deneyin

Merhabalar...Ben Azerbaycandan sizi takib ediyorum..
GALAXY A8 e android 8 gelecekmi?

Son düzenleme:
monster notebook mu önerirsiniz yoksa 1050ti ve ryzen3 kapsayan bir bilgisayar mı toplayım lütfen cevaplayın monster önerirsenizde hangisi cevaplarsanız ltfn 4000tl bütçem var zorlarsam 5000tl de olur

herkes hakkı abiye selam demiş bende tolga abi sana selam gönderiyorum :D s7 edge var. oreo güncellemesi geldikten sonra hücre askıda adı altında %32 gibi bir şarj yeme sorunu oldu. daha önce 1 gün giden şarj yarım güne indi. bunun sebebi nedir.

Son düzenleme:
Android ig de eller serbest modunda ekrana 2 kez tıklayınca kamera değişiyor.. İg mğhendislerinden özür dileyin ?

200 tl lik bir bütçe ile bluetoothlu bir kulak üstü kulaklık olarak ne alınabilir ?