• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Spigen kılıf hediyeli SDN Cevaplıyor #143

KaanArli

Asistan
ShiftDelete.Net olarak Salı günleri sorularınızı yanıtladığımız SDN Cevaplıyor canlı yayınımızın 143. bölümü bugün saat 18:00’da sizlerle. Bu yayınımızda, 2 adet Spigen marka telefon kılıfı hediye ediyoruz!

Çekilişi kazanmak için yapmanız gerekenler çok basit! #SDNCevaplıyor hashtag'i ile canlı yayınımızı Twitter'dan paylaşın ve canlı yayınımızı beğenin, çekilişe katılın!

İyi Yayınlar. Xiaomi mi 8 ile OnePlus 6 Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? :)

merhabalar iyi yayınlar iki sorum olacaktı
siz kendi paranızla alsanız hangi telefonu alırdınız (mi8 op6 s9+ ve p20pro yada herhangi bir telefon)

telefonların kamera karşılaştırması istiyoruz ve dslr ile karşılaştırma ne zaman geliyor video ve fotoğraf olarak (mi 8 kamerası insanı tatmin eder mi)

General Mobile GM8 cihazına sizce android P güncellemesi çıktıktan sonra en hızlı bir şekilde 9.0 güncellemesini alacak mı? Vede Google asistan Türkiye ye ne zaman gelecek?

Son düzenleme:
Samsung galaxy j7 pro 8.0 güncellemesi 'ne zaman alacak ve bixby desteği gelecek mi

Kardeşim bişi soracam Youtube kanalım var videolar çekiyorum moba tarzı. Kullandığım cihaz Sony xperia Z eski ama maddi durumum pek yok. Düşük miktarlı sesi ekran kayıtını güzel alabilecek bir cihaz önerirmisin

kamera konusunda s7 edge mi zenfone5 ( 2018) mi?
ayrıca hakkı alkan'a çok selam :)

Gerçekten ihtiyacı olan birine telefon hediye verirmisiniz ?

İphone 8 plus alınır mı yeni telefonları bekleyelim mi? iphone se2 tahminen kaç tl ye çıkar?

s7 edge var. oreo güncellemesi geldikten sonra hücre askıda adı altında %32 gibi bir şarj yeme sorunu oldu. daha önce 1 gün giden şarj yarım güne indi. bunun sebebi nedir.

Xz premium ve Xz1 sizce alınırmı? Muadilleriyle fiyat açısından kayda değer farklar var. (Alınmaz ise neden alınmaz)?

Abi note fe türkiyeye resmi olarak gelirmi

Son düzenleme:
Xiaomi MI MIX 2 alınır mı şu an sizce? 2300 liraya alınabilecek en iyi telefon mu ? Snapdragon 835 6GB RAM, Harika tasarım ?

Hakkı abiye selamlar Gm 6 kullanıyorum 8.1 güncellemesinden sonra telefonda internet ve şebeke çekmemeye başladı neden dolayı olabilir. Duyduğuma göre kronik bir sorunmuş bu doğrumu

SORUM Hakkı Abiye geçen mail atmıştım YouTube videoları ön plana çıkarmıyor bunun bir çözümü var mı araştıracağız denişti

Ugreen marka bi kablosuz şarj cihazı sipariş ettim qi cihazlarda amper vs fark bulunuyor mu? Iphone adaptörüyle bağlasam prize telefonuma zarar verir mi?

İyi yayınlar abiler öncelikle :) iPhone 7/7 Plus hala alınır mı? 3000TL bütçeye önerebileceğiniz başka telefon var mıdır? Hakkı reis kralsın :)

Zenbook pro ne zaman gelir,i9lu model kaç tl olur?

mi6 var bende. 8plus ile değişim yapılır mı ? (para farkı var tabiki)

başka bir sorun daha var.
neden 2. el telefon satarken anlık sıfır fiyatına yakına satmaya çalışılıyor. sizce 2.el telefon alınır ?

Gtx 1050 ekran kartli hp omen ce007nt 3700 tl iyi midir?

2 ay sonra çalışıp 7 plus almaya niyetliyim beni 3 4sene daha taşır mı alsam Iphone 7 plus

Merhaba hakkı abi ben bir pc topladım sizce iyi olmuş mu ? :

İ5 8400 - Asus ROG 1060 OC - 16GB Ram - Asus B360-F - 480GB SSD - 1TB HDD 7200RP

ve bu sisteme 500TL daha verip 1070 koysam çoooooook büyük bir fark olur mu (4-5 sene kullanmak istiyorum) ? (Baya bi bütcemi zorlayacağım)

Abi Google ürünleri(Google Home,Pixel vb.) Google asistan Türkiye'ye geldikten sonra Türkiye'ye gelir mi ?