by10ur
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Metin Dökmen çevirisi gayet iyidi geç yaptı ama uğraşmış belli deydi altyazıyı beklemeye ilk bölüm güzeldi tatmin edici bir dizi her konuda 

ve bir çağ daha sona ererBu dizi kaçmaz alt yazılı olsada izleyecez el mahkum![]()
(3. Sezon 2. Bölüm) 02 Şubat 2013 Cumartesi günü yayımlanacakmış iple çekiyoruz o günüspartacus war of the damned
açıkçası yeni sezonun ilk bölümü olduğu için durağanlık vardı.ama böyle devam etmeyeceği kesin.
2.bölümü merakla bekliyorum![]()
Bir kaç sahne haricinden cinsel içerikli unsur yoktuCinsellik yine ilk sezon gibi tavanda mı? son sezonda iyice erotizm azamıştı bu sezonda durum ne?
Bu kadar abartıldı ama sanki Game Of Thrones'ta daha fazlaydı cinsel içerikli unsurlar.Cinsellik yine ilk sezon gibi tavanda mı? son sezonda iyice erotizm azamıştı bu sezonda durum ne?
Alt yazılısı henüz gelmemiş heyecanlandırdın biziikinci bölüm çıktı![]()
ben gece izliyorum o yüzden vakit bol.Alt yazılısı henüz gelmemiş heyecanlandırdın bizi![]()
http://www.vatanbilgisayar.com/s-li...+1-m-15m-kablo/productdetails.aspx?I_ID=56917ben gece izliyorum o yüzden vakit bol.
ışıkları kapa kocaman tv de izle mis![]()
5'e doğru yüklenir sanırsam alt yazı.
altın uçlu diyor sanırım ama onlar daha pahalı diye duydum ben.http://www.vatanbilgisayar.com/s-li...+1-m-15m-kablo/productdetails.aspx?I_ID=56917
Bugün bu kabloyu alıp tv'de deneyeceğim görüntesi kalitesi umarım hdmi to hdmi gibi olur![]()
Adamlar şaka maka hakikaten on numara dizi yapıyorlarsüper bir bölümdü.ilk bölümle alakası yok desem yeridir.
spartacusü alt edecek sezarı da görmüş olduk.
Spoiler kodunu kullanmayıp açıkça son 2 bölüm hakkında bilgi vereni banlarım.
Çok ciddiyim
Cuma final bölümü çıksın 100 dakikalık keyif yapacağım.
Demek birileri ha yazıklar olsun onca kelamımız vardıYok yahu onda değilim.
Geçen söyle rahatla da 7. bölümde birileri öldü dedi arkadaşın biri
Tatsız tutsuz izledim o bölümü.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sağ tarafı kapamıştım zaten
Cumaya kadar kapalı kalsın![]()