Yok, YouTube videosu bu.hocam linke tıklayınca kaspersky sekmeyi kapattı bu nasıl bir site
Mesaj otomatik birleştirildi:
anonimus saldırıyordur (ironidir)
Yok, YouTube videosu bu.hocam linke tıklayınca kaspersky sekmeyi kapattı bu nasıl bir site
Mesaj otomatik birleştirildi:
anonimus saldırıyordur (ironidir)
zaten ironidir demiştimYok, YouTube videosu bu.
Hayır, mesajı sonra düzenledin.zaten ironidir demiştim
bir dakika hayır sen abdülhamiti savundunHayır, mesajı sonra düzenledin.
Savunmadım, çıkar göster. Ahlaksız adam!bir dakika hayır sen abdülhamiti savundun
Yok, YouTube videosu bu.
Şey o çıkan videoyu gavurlar, trollemek yani rick rolled diyorlar. Onun için kullanıyorlar. ? Bir dakika... bende gavurum. ?zaten ironidir demiştim
Yeni bölüm çıksada izlesek yaYok ya olsa söylerim yalan borcum yok ya
Çok sinir oldum şu an Masumlar apartmanı gülben gidipte eniştene aşık olmazsın ama yapmayın yav senaristtt sana sesleniyom duy ulan sesimi aşkı memnu izlemek istesem bihter izlerdim????
Hocam trojan diye bişey iniyor ama o nedir yavŞey o çıkan videoyu gavurlar, trollemek yani rick rolled diyorlar. Onun için kullanıyorlar. ? Bir dakika... bende gavurum. ?
Sağ eli benim kafama.Komşumuzun oğlu dün gece intihar etmiş. Çok acımasızsın hayat
Kanka benden 1 yaş büyükmüş 27 yaşında. Kim bilir ne derdi vardı.Sağ eli benim kafama.
Yorgunum yormayın beni.
İki gündür felaket yorgunum sadece.Abi bir sıkıntı yok inşallah.
Bizim bir hocamız vardı iş hayatına atıldığınızda boş durmaktan ziyade çalışıp,çalışıp yorgunluğu, o yorgunluktan sonra dinlenmenin verdiği hazı yaşarsınız inşallah demişti. Bir sıkıntı olmadığına sevindimİki gündür felaket yorgunum sadece.
Allah kolaylık versin abim.Durum koronalılar çalışan lar eksilince iş yükü artıyor.
Süper moderatör ne oluyor? Raporlara hep siz mi bakıyorsunuz?Saolasın
Adminden sonra forumdaki en yetki veya diğer tabirle moderatör ün kıdemlisi hep ben bakmıyorum akşamları ve hafta sonları.Süper moderatör ne oluyor? Raporlara hep siz mi bakıyotsunuz?
Hmm, galiba bugün benim raporlarıma siz denk geldiniz de ?. Para karşılığında mı yapıyorsunuz? Bu arada kolay gelsin demeyi unutmuşum, kolay gelsin.Adminden sonra forumdaki en yetki veya diğer tabirle moderatör ün kıdemlisi hep ben bakmıyorum akşamları ve hafta sonları.
Basit bir açıklama olmuşHmm, galiba bugün benim raporlarıma siz denk geldiniz de ?. Para karşılığında mı yapıyorsunuz? Bu arada kolay gelsin demeyi unutmuşum, kolay gelsin.
Neyi ?Hatırlayanınız yok değil mi?
Beni. ?Neyi ?
Ne oldu ?CAAAHİİLLLL. CAAHHİİİLLL. Bu ne be öf.