Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,624
Yok ya olsa söylerim yalan borcum yok ya:)

Çok sinir oldum şu an Masumlar apartmanı gülben gidipte eniştene aşık olmazsın ama yapmayın yav senaristtt sana sesleniyom duy ulan sesimi aşkı memnu izlemek istesem bihter izlerdim????
Yeni bölüm çıksada izlesek ya :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şey o çıkan videoyu gavurlar, trollemek yani rick rolled diyorlar. Onun için kullanıyorlar. ? Bir dakika... bende gavurum. ?
Hocam trojan diye bişey iniyor ama o nedir yav :D

Little Cat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,455
İki gündür felaket yorgunum sadece.
Bizim bir hocamız vardı iş hayatına atıldığınızda boş durmaktan ziyade çalışıp,çalışıp yorgunluğu, o yorgunluktan sonra dinlenmenin verdiği hazı yaşarsınız inşallah demişti. Bir sıkıntı olmadığına sevindim :P

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Kronik sorunlu (uzak durulması gereken) SSD'leri belirttiğim konuya bakabilirsiniz:

Mars!

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
439
Adminden sonra forumdaki en yetki veya diğer tabirle moderatör ün kıdemlisi hep ben bakmıyorum akşamları ve hafta sonları.
Hmm, galiba bugün benim raporlarıma siz denk geldiniz de ?. Para karşılığında mı yapıyorsunuz? Bu arada kolay gelsin demeyi unutmuşum, kolay gelsin.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru
Hmm, galiba bugün benim raporlarıma siz denk geldiniz de ?. Para karşılığında mı yapıyorsunuz? Bu arada kolay gelsin demeyi unutmuşum, kolay gelsin.
Basit bir açıklama olmuş :) Süper moderatörler kategorisel (tüm bölümler), moderatörler 1-2 bölüme bakıyor diye biliyorum. Emektar rütbesi de eski moderatörlere veriliyor. 60K mesajda "Ordinaryüs" rütbesi alınıyor.

Son düzenleyen moderatör:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...