Fingolfin Ladislao
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,381
Cahile laf anlatmaya çalışana ne olduysa bana da o oldu.Ne oldu ?
Cahile laf anlatmaya çalışana ne olduysa bana da o oldu.Ne oldu ?
Bu işler gönüllülük esasıdır. İster "A" forumuna gidin ister "B" sitedeki hiçbir yetkili bu işi para karşılığında yapmaz. Ücretli editörler dışında, onlar belli bir miktar para alırlar. Adı üstünde de zaten ücretli editörHmm, galiba bugün benim raporlarıma siz denk geldiniz de ?. Para karşılığında mı yapıyorsunuz? Bu arada kolay gelsin demeyi unutmuşum, kolay gelsin.
Bende bir yerde pot kırdım sandım. Anlamıyorsa neden uğraştın ki. (Sinir olduysan ayrı.)Cahile laf anlatmaya çalışana ne olduysa bana da o oldu.
Haklısınız aslında hata bende.Bende bir yerde pot kırdım sandım. Anlamıyorsa neden uğraştın ki. (Sinir olduysan ayrı.)
Ben deBen çok yakışıklıyım
Bende eksik kalmayayımBen de
En yakışıklı benim. Ben Dominus(Lord) Voldemortius. ?Ben çok yakışıklıyım
Yapacak bir şey yok abiÇember daralıyor beyler. İşyeri birer birer fire veriyor coronaya.
Konu 13 sene önce açılmış. Nasıl hissettiğini, açtığın konuları, sohbetlerini buraya yazabilirsin.Burada nasil bu kadar mesaj var?
Ne oldu abi kimse format atmamış mı usb bellekle? Hemde 3.0 bellekleUSB 3.0 USB bellek ile format atan varmı aranızda?
Ve usb 3.0 girişine takarak format atan hemde
Yok abi ben CD ile atıyorum.USB 3.0 USB bellek ile format atan varmı aranızda?
Ve usb 3.0 girişine takarak format atan hemde
Ne cevap verdiler acaba
Hocanın yerınde olsam Futbol Kanalları Netflix bile var derdimNe cevap verdiler acaba
Esra Erol la Müge Anlı yıda unutmayalım söylerkenHocanın yerınde olsam Futbol Kanalları Netflix bile var derdim