- Reaksiyon puanı
- 10,455
Merhabalar
MerhbaMerhabalar
Geçmiş olsun şekerim nasıl oldunMerhba
bana daha çok lucifer isimli dizi biticek diye onun anısına konulmuş bir ada benzettimAşı diye satmaya çalıştıkları maddenin içinde "Luciferase" isimli bir enzim var. Luciferase? Evet şeytan ayrıntıda değil ilacın içinde gizli... Genlerinizi değiştirip sizi radyo dalgalarını toplayan antenlere dönüştürebilen nano transistörler içeriyor....
Daha iyi aşko teşekkür ederim bi reaksiyon ateşlersen daha iyi olurum ?Geçmiş olsun şekerim nasıl oldun
aynensıkkın
O ne? Kiminle konuşuyorsun?
kaliteli müzik bu o çöp.
kardeşim konuyu okuyor mu testi... tepki yok.O ne? Kiminle konuşuyorsun?
artık onu içse içse çöp içerKola aldım marketten AMA lanet olsun gelirken düştü ve market tam o sırada kapandı iade almıyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ASİTİ KALMADI SİDİK GİBİ OLDU NASIL İÇCEMMMMMMMMMMMMMMM
bacağıma kramp girmişti genede uyudum sabah kramp geçmişti.Gözüme tüy girdi. Sabaha kadar zor uyudum. öfffffff
İstediğin beğeni olsun şekerim hallederiz.Daha iyi aşko teşekkür ederim bi reaksiyon ateşlersen daha iyi olurum ?
Canm yaİstediğin beğeni olsun şekerim hallederiz.
Sıkıntın ne kınk?Gene yapamadım,gene konuşamadım.Zor olmamalı derdim kelimelerin ağızdan çıkması.Ama zormuş meğer.Söylediklerinin bir değeri olmayacağını bilmek,her şeyin daha kötü olmasından korkmak.Suskun kalmanın iyi bahaneleri..
Aşık sanırımSıkıntın ne kınk?
Fadimeye söyle halleder oElit kişiliğimden olsa gerek gerizekalı insanlara biraz farklı diyorum.
Taktın be fadimeye ?Fadimeye söyle halleder o
Daha çok duygusal olursun, kederlenirsin.Gene yapamadım,gene konuşamadım.Zor olmamalı derdim kelimelerin ağızdan çıkması.Ama zormuş meğer.Söylediklerinin bir değeri olmayacağını bilmek,her şeyin daha kötü olmasından korkmak.Suskun kalmanın iyi bahaneleri..
okuyorumkardeşim konuyu okuyor mu testi... tepki yok.
Boşver kendim kısaca.Sıkıntın ne kınk?
Bilemediniz yanlış cevap?Aşık sanırım![]()
Napalım öyle öyle bitcek ömür.Daha çok duygusal olursun, kederlenirsin.