- Reaksiyon puanı
- 2,191
Günaydın beyb.
Napıyon beybiGünaydın beyb.
Hafif spor-egzersiz şınav birkaç hareket daha vs. 10 dakkaya da ders başlayacak. sen nabıyon dadlımNapıyon beybi
Dadlum mezar ziyareti yapmayı düşünüyorum bügün. Onun haricinde oturuyorum iyiyim.Hafif spor-egzersiz şınav birkaç hareket daha vs. 10 dakkaya da ders başlayacak. sen nabıyon dadlım
Neden şekerim buralar sensiz olmuyorŞekerler nabıyonuz?
Forumda pek yazma isteğim kalmamış. Bıktım sonunda herşeyden, canınız kurtuldu benden.
Gülüm foruma gözatınca standart konular görüyom. Hiç yazasım olmuyo ondan.Neden şekerim buralar sensiz olmuyorAğlarım ama bak.
Anladım. Ben de işler aynı kral 7/24 forum bir de özel ders veriyorum.Gülüm foruma gözatınca standart konular görüyom. Hiç yazasım olmuyo ondan.
Kendin nasılsın? Hayatın nasıl geçiyor düzeninde yürüyo mu?
Bu aralar Müdür fazla iş çıkarmış benim için.
Yoruyo beni eve leş gibi dönüyom.
Uyuyana kadar zaman nasıl geçiyo anlamıyorum.
Sorması sakıncalımı bilmem ama hangi alanda ders veriyorsun.Anladım. Ben de işler aynı kral 7/24 forum bir de özel ders veriyorum.
İngilizce. yks,yökdil, yds sınavları için. Bir de Türkçe/matematik/tarih/ bunlar (YKS) . Genelde ingilizce ve matematik isteyenler oluyor.Sorması sakıncalımı bilmem ama hangi alanda ders veriyorsun.
Sırr ise söylemeyebilirsin. Yani işine karışma gibi görme
ndn?bir dakika ne kadar uzunmuş onu anladım
low plank
?low plank![]()
Noldu yaw deme öyleBıktım sonunda herşeyden, canınız kurtuldu benden.
Kurgu ama kurgu olması önemli değil uygulama sırasında yapılan çok iğrenç bir şeydi gördüğüm şey.....com dan mı? kurgu o videolar almanlar o konuda hassas...
Hello beyb iyiyiz sen nasılsınHello nasılsınız beyb
Nebir dakika ne kadar uzunmuş onu anladım
3 dakika 23 saniye, rekorumu kırmış bulunmaktayımlow plank![]()
Öbür dünya nasıl sıcak diyorlar doğru mu? Yalnız hacı valla helal olsun çok iyi süre durmuşsun ben o kadar dursam ölürüm herhalde.3 dakika 23 saniye, rekorumu kırmış bulunmaktayım![]()
Son 20 saniye öbür tarafa gidip geldim.Öbür dünya nasıl sıcak diyorlar doğru mu? Yalnız hacı valla helal olsun çok iyi süre durmuşsun ben o kadar dursam ölürüm herhalde.
iyiyim nasıl gidiyor hayat mutlu musun beybHello beyb iyiyiz sen nasılsın
Apple sadece Türkiye'de pahalı olan bir marka. Sebebi ise Amerika'dan gelmesinden dolayı daha fazla vergi uygulanması.Apple firmasını sevmiyorum. Fiyattan dolayı. Bana kalırsa MacBook dışında alınmaz.
Deniyoruz be beyb bazen üzgün bazen çok mutluyum çoğu zaman sinirli sen nasılsıniyiyim nasıl gidiyor hayat mutlu musun beyb
Pahalı olduğunu sen de kabul ettin. Biz Türkiye fiyatlarına bakıyoruz, bu kadar övdüklerine göre bir gün iPhone kullamayı düşünüyorum. Umarım övdüğünüz kadar güzeldir.Yani dediğinize şahsen pek katılmıyorum.