- Reaksiyon puanı
- 9,390
Evet beğendim şimdi sırf sen dedin diye beyinsiz oldum. Evet aynen öyle.Günaydın beybi. Bu arada bu yazımı beğenen beyinsizdir net. Allah çarpsın bu yazıyı beğencem. Artık dedin kanki mecbur beğencen hehü youtube yorumlar 2000 iq taktikler
Ya ironi yapmışım niye bu kadar ciddiye alıyorsun?Evet beğendim şimdi sırf sen dedin diye beyinsiz oldum. Evet aynen öyle.
Yoo almadım beyinsiz olduğumu söledim ajsjjsjsjsjsjYa ironi yapmışım niye bu kadar ciddiye alıyorsun?![]()
Tiktok cular ve boy konusu açanlar azaldı merak etme bunuda çözerizBu ne kadar saçma sapan bir düşüncedir???
Bence çok saçma. Din'in isteklerimiz için kullanılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum. Böyle saçma konular açarken müslümanım ben diye konuya yazmak yerine (Ne müslümansın diye millet farklı mı cevap verecek) bunu düşünebilecek kadar müslümanım yazılmalı diye düşünüyorum.
Dua dediğimiz şey zaten baştan yanlış anlaşılmış. Dua edince istediğiniz oluyor diye bir şey yok. Yani istediğiniz şeyi dua ederek dile getirdiğinizde dua ettiğiniz diye her şey olmuyor diye biliyorum ben. Özellikle de barışa duası veya Acun Ilıcalı'nın beni kalbinde hissetmesi duası gibi şeylerin en saçma şeyler olduğunu ve baya dalga geçmek amacıyla söylendiğini düşünüyorum.
Hop işine gelsin iki dua et istediğin olsun sonra devamke... Bu nasıl bir saçma düşünce?
Ama foruma boş konuşmak için gelip öneri konularında etiketlemeyi mesaj kasma olarak algılayıp ahkam kesenler çözülmez. İnsanlar bin türlü ve bitmez. TikTok cular da forumu bıraktılar artık gerçek hayatta hala yaptıkları utanç verici şeylerin farkında olmadan başka insanları utandırıyorlar.Tiktok cular ve boy konusu açanlar azaldı merak etme bunuda çözeriz
Malasef böyleleri her yerde varAma foruma boş konuşmak için gelip öneri konularında etiketlemeyi mesaj kasma olarak algılayıp ahkam kesenler çözülmez. İnsanlar bin türlü ve bitmez. TikTok cular da forumu bıraktılar artık gerçek hayatta hala yaptıkları utanç verici şeylerin farkında olmadan başka insanları utandırıyorlar.
yaşıyonmu abO an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu
Edit : Oyun oynamıyoruz aloo![]()
evet şimdi başlıyoruz..
Bana da her fakirlik vakasında şükret diyenler saçma geliyor. Neden sürekli şükrediyoruz? Başkalarının daha iyi geçinmesi için mi?Bu nasıl bir saçma düşünce?
Size her gün gram altın veren birine külçe vermediği için teşekkür etmeden teşekkür etmeyi de saçma bulur musunuz?Bana da her fakirlik vakasında şükret diyenler saçma geliyor. Neden sürekli şükrediyoruz? Başkalarının daha iyi geçinmesi için mi?
Bulmam. Şükret kelimesini sürekli kullananlar canımı sıkmaya başladı. İnsanların sürekli şükretmesini söyleyip halinden memnun olmasını söylüyorlar. O kişinin şükrü kendinedir, o yüzden her fırsatta şükret deyip konuyu kapatmanın manası yok.Size her gün gram altın veren birine külçe vermediği için teşekkür etmeden teşekkür etmeyi de saçma bulur musunuz?
Siz de onları boş verin. Dediğiniz gibi onların şükrü kendine. Onları uyarıyorum ayağına insanlara bıkkınlık getirecek derecede şükret diyenleri boş verin.Bulmam. Şükret kelimesini sürekli kullananlar canımı sıkmaya başladı. İnsanların sürekli şükretmesini söyleyip halinden memnun olmasını söylüyorlar. O kişinin şükrü kendinedir, o yüzden her fırsatta şükret deyip konuyu kapatmanın manası yok.
Malum partinin üyeleri oluyor genelde. Şükret demek yerine alternatif arayabilirler. Şükrünü evde yaparsın, dışarıda değil. O yüzden önce alternatif aramak gerekiyor. Senin evladını öldüren birisinin hesabını ahirete mi bırakacaksın? Yoksa cezasını Dünya'da mı vereceksin? Ben de öyle düşünüyorum.Siz de onları boş verin. Dediğiniz gibi onların şükrü kendine. Onları uyarıyorum ayağına insanlara bıkkınlık getirecek derecede şükret diyenleri boş verin.
Şafak operasyonu yersem hakkınızı helal edinŞııııı yasaklar var burada dikkat edelim dimi yani.
Hayır ancak tanışabiliriz ?@Servous tanışıyor muyuz?