Nasılsın şekerimWar thunderdaki sen gibiyim sadece ? benden iyileride var ama sen oynamaya devam edersen benden iyi olcaksin eminim ?
En önemlisi millet ilk oyununda crossu yere koyup oynuyor sen kafa hizasinda ?
Nasılsın şekerimWar thunderdaki sen gibiyim sadece ? benden iyileride var ama sen oynamaya devam edersen benden iyi olcaksin eminim ?
Şöyle bişey var ki Ping dalgalanması senin hızını çok aşırı etkilemez. Ama CS için ping dalgalanması hayati bişey.War thunderdaki sen gibiyim sadece ? benden iyileride var ama sen oynamaya devam edersen benden iyi olcaksin eminim ?
İyi bebeyim seni sormalıNasılsın şekerim
Heh işte son zamanlar ondan şikayetçiyimŞöyle bişey var ki Ping dalgalanması senin hızını çok aşırı etkilemez. Ama CS için ping dalgalanması hayati bişey.
Ben de iyiyim bebişim. Nelerle uğraşıyorsun?İyi bebeyim seni sormalı
Heh işte son zamanlar ondan şikayetçiyim
Dün gece genel yavaşlama delirtti resmen ?
Napıyım evde takılıyorum öyleBen de iyiyim bebişim. Nelerle uğraşıyorsun?
Bebişim okul bittiyse kuyruğu düzeltmek lazım. ?Napıyım evde takılıyorum öyleMezuniyetin tadını çıkarmaya çalışıyorum
Korona olmasa farklı yerlere giderek kafa dağıtcaktımda planlar suya düştü. ?
Bitti bittiBebişim okul bittiyse kuyruğu düzeltmek lazım. ?
Can`ın kuyruğu düzelmez ki. Kuyrukta bu kadar kız dizilmişken ? Hepsi sıra bekliyo ne zaman evlenicen diyeBebişim okul bittiyse kuyruğu düzeltmek lazım. ?
Kankam görünen köy kılavuz istemez ancak böyle olacağı çok belliydi.On ikinci sınıfta on bir bir kızdan hoşlanmıştım açılacaktım pandemiden dolayı açılamadan mezun oldum, sınav sonucum da istediğim gibi olmayınca mezuna kaldım. Tekrardan hazırlanıyorum eski dershaneme sadece denemeler için yazıldım ilk denemeye gittiğimde onu gördüm bu sefer açılabilirim dedim bir kaç gün sonra dershane online derslere geçti yine kaldı bizim iş.
Şans yok arkadaş...
Online olana kadar hallederim diyordum ama ben başladıktan bir gün sonra online oldu.Kankam görünen köy kılavuz istemez ancak böyle olacağı çok belliydi.
Üzücü. Hakkında hayırlısı olsun kardeşim.Online olana kadar hallederim diyordum ama ben başladıktan bir gün sonra online oldu.![]()
Ağğ ölcem mi benÇok pissin yaa
Rahibeni Roma papasına ayarla sen.
Sana da böcekleri ayarlarım, toprak altında zamanınızı hoş geçirirsiniz ?
kim ölümsüz ki? ?Ağğ ölcem mi ben
Aynen@Didem Ergin @Dilara Kaya Ne zamandır forumda göremiyom sizi. Sağmısınız? Yaşıyo musunuz?
haber peşindeler...@Didem Ergin @Dilara Kaya Ne zamandır forumda göremiyom sizi. Sağmısınız? Yaşıyo musunuz?