- Reaksiyon puanı
- 6,876
Üçlü prizden doğru fişi çekmeye çalışırken kendimi bomba imha uzmanı gibi hissediyorum
Esas sen bilgisayarın anakartının sata power kablosunu sökmeye çalış. Tam donanımlı bomba imha uzmanı olursun.Üçlü prizden doğru fişi çekmeye çalışırken kendimi bomba imha uzmanı gibi hissediyorum
Esas sen bilgisayarın anakartının sata power kablosunu sökmeye çalış. Tam donanımlı bomba imha uzmanı olursun.![]()
Sebebi nedir? Ülkede mizah yapılmayacak mı?Günün karikatürü konusu silinsin yoksa herkes davalık olacak! Diğer forumlarda karikatür konuları kaldırıldı.
Telif hakları. Benim mesajları aradım silmek için de bulamadım. Sayfa hata veriyor..Sebebi nedir? Ülkede mizah yapılmayacak mı?
İstagram gibi olaydı keşke. bir noktaya basacağımıza içerik üzerine iki tıklama olsaydı daha kolay olurdu.@Servous hadi yiyorsa buradaki tüm mesajları beğen![]()
Olsa da yesek15 Lahmacun 1 Litre Ayran + Baklava..
Çekirdek de aynı işi görüyorYazın bulunca mutlu olurum diye eşofmanımın içine 50 tl koydum 3 gündür aklımda.
Çekirdek çürüyor ? ben küçükken salam koyuyordum ama sonra salam minnacık oluyorduÇekirdek de aynı işi görüyor![]()
O yüzden Türkiye'ye hoşgeldin
Bir yandan 2 foruma bakıyorum. Sen nasılsın?