erdil yaşaroğlu'nun herkese telif davası açması
karikatürleri komik bile olmayan çizer hareketi.

Bir yandan 2 foruma bakıyorum. Sen nasılsın?
![]()
erdil yaşaroğlu'nun herkese telif davası açması
karikatürleri komik bile olmayan çizer hareketi.eksisozluk.com
https://twitter.com/erdilyasaroglu/status/1308376887295700992
Günaydın?Günaydın.
Nasılsın ne yapıyorsun?Günaydın?
Karantinayı sertleştirmişler. Bu gün ve yarın iş yok. Şimdi yatağımda forum keyfi. ?Nasılsın ne yapıyorsun?
Ben de noodle yiyerek foruma bakıyorum. ?Karantinayı sertleştirmişler. Bu gün ve yarın iş yok. Şimdi yatağımda forum keyfi. ?
Zaur neler atıyorsun öyle xd
Çekip atsana resimin nasıl çıkmış bakalım hele ?Yeni Tc kimlik kartım şimdi geldi resim bembeyaz çıkmış yolda görsem yan kaldırıma geçerim okadar kötü zaten sert durmuşum resimde bembeyaz olunca seri katile dönmüşüm ya :/
Ben de arayabilirimÇekip atsana resimin nasıl çıkmış bakalım hele ?
Bi ara katil gerekli olursa ararım seni belki
Aşırı kötü çıkmış ya google nızı böyle çöp bir resimle kirletmek istemem ama lazım olursa arayın 200 e anlaşırızÇekip atsana resimin nasıl çıkmış bakalım hele ?
Bi ara katil gerekli olursa ararım seni belki
100 olmaz mı?Aşırı kötü çıkmış ya google nızı böyle çöp bir resimle kirletmek istemem ama lazım olursa arayın 200 e anlaşırız![]()
Benimde sinir olduğum biriyse 100 yaparız ama normal için 200100 olmaz mı?
Tamam seni ararımBenimde sinir olduğum biriyse 100 yaparız ama normal için 200
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 125109
Solda duranın yüzünün daha beyazını düşünün o benim tc resmi
telapatiyle gönderiyorum numaramıTamam seni ararım
100 e öldüreceği garantisi olmaz ama. En iyisi adamın parasını kısma.100 olmaz mı?
50 deseydi öldüreceğim adamla iş birliği yapardım100 e öldüreceği garantisi olmaz ama. En iyisi adamın parasını kısma.
Hatta fazla para ver gaza gelip adamın yardımına gelenleri bile öldürsün. ?
Call of duty oynayınca böyle oluyor100 e öldüreceği garantisi olmaz ama. En iyisi adamın parasını kısma.
Hatta fazla para ver gaza gelip adamın yardımına gelenleri bile öldürsün. ?
Çok dikkatli kullanıcısın. Moderatör olabilirsin bence. Moderatörlük yaptın mı hiç? ????? ??
Geliyor. Bence olmaması gereken şey bu@Zaur bildirim geliyor mu?
Quote yöntemiyle yaptımGeliyor. Bence olmaması gereken şey bu
Bengü. Ben seni çok seviyorumO an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu
Edit : Oyun oynamıyoruz aloo![]()
evet şimdi başlıyoruz..