- Reaksiyon puanı
- 1,177
Hiç uğraşamam valla mis gibi "yok say" butonu dururken...
İyi uçuşlar zaur bey.Galaktik uçağım olsunda No mans sky oyunundakı gibi gezegenleri gezeyim.
Dünyayı navigasyondan kendim silerim otomatikken. ?
Telefon tartışmaların sana sadece sinir stress yaşatıyor. Bu kadar çok kendini tartışmaya verme.50 60 dakikadır Realme 7 Pro'daki 65W hızlı şarj yüzünden telefonun 1 yılı görmeden çöp olacağını savunan biriyle tartışıyorum.
Marka modeli neydi kartların?Biraz önce arızalı 2 kartın tamir olduğu haberini aldım. Çok şükür sisteme takabilicem.
Asus Dual RX 460 2 GBGaza Marka modeli neydi kartların?
Tartıştığım adamın profil fotoğrafının A4 kağıdına çıktısını aldıktan sonra yastığa yapıştırıp, gücüm tükenene kadar vuruyorum.Telefon tartışmaların sana sadece sinir stress yaşatıyor. Bu kadar çok kendini tartışmaya verme.
Sonra Pisikoloji olarak topladığın sinirlerini çok sevdiğin insanlara dökersin.
Ahah zamanında 20 tane facebook hesabı açmıştım canım sıkıldı birinin ismini sema yaptım hiçbişi yok hiçbir paylaşım da hesap bağırıyor fake diye ona bile neler gelmişti aklıma getirdin? Gerçekten kimseye güven yok muhtemelen de eşi bilmiyordur.Bu facebookta selam nasılsınız diye mesaj atan ve evli olan sapıkları napmalı?? Hayır bekarlara artık bir şey demiyorum o dereceye getirdiler de! Zaten hiçbirine cevap vermiyorum spama düşüyorlar da ama yuh artık ya eşi biliyor mu acaba...Allah böylelerinden korusun.Kimseye güven kalmadı.Bir de profil fotosu olmadan böyleler olanlara 100 mesaj gidiyodur günde.Ben mahmut sen nasılsın canım diyesim geliyor hepsine de neyse...
en çok bize mi saldırılıyorCanlı siber saldırılar haritası arada bir bakmak lazım
Almanya pardon dünya bizi kıskanıyor. O yüzden hep bize saldırıyorlar.en çok bize mi saldırılıyor![]()
Ankara çok karışık bir yer ya nasıl öğrecem benO an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu
Edit : Oyun oynamıyoruz aloo![]()
evet şimdi başlıyoruz..
@EFI ShellAnkara çok karışık bir yer ya nasıl öğrecem ben
sınavlar dolayısı ile üzüntülü bir yandan azimli bir yandan kaygılı bir yandan üşengeç hissediyorum ama aklım hala...O an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu
Edit : Oyun oynamıyoruz aloo![]()
evet şimdi başlıyoruz..
Hiçte karışık değil.Ankara çok karışık bir yer ya nasıl öğrecem ben
olm sen zaten ankarada yaşıyon tabi karışık gelmezHiçte karışık değil.![]()
Hem Ankaralıyım hem de Ankara'da yaşıyorum. Doğru.olm sen zaten ankarada yaşıyon tabi karışık gelmez![]()
Nası ya Azerbaycan bize saldırdı ?Canlı siber saldırılar haritası arada bir bakmak lazım
Panik yok Panik yokNası ya Azerbaycan bize saldırdı ?
Kardeşin huzur içinde uyusun. Umarım eğlenmişsiniz birlikte ve çok güzel anılarınız var.Benim müzik alanım geniştir,arabeskten,klasik müziğe ayrımım yoktur.
Rahmetli kardeşimle de aynı zevki paylaşırdık,her müzikten kasedimiz vardı.
(fazla değil 120 tane kadardı)
Hatta üniversite hocası olan patronumuz bile nasıl olur böyle demişti.
Müzik zevkimi sorgulamayın,illa yol tarifimi etmem gerek![]()