- Reaksiyon puanı
- 12,109
Karışık kuruşuk kullanıcı adları görüyoruz ama bir bunu görmedim daha nasıl kimse almamış hayret verici Bordo klavyeli
Başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin, sabırlar diliyorum.İlla gereksiz yere muhalefet olucaksınız. Adama sevdiğim kız öldü diyorum hahaha atıyor bunun neresi komik? Konuşmak için konuşmayın konuşmadan önce 2 kez düşünün. Eğer düşünemiyorsanız hiç konuşmayın.
bide Google call kullanmasaydı iyiydiXiaomi'nin yazılımı abartıldığı kadar kötü değil. İnsanlar abartmıyor bile.
ne kullanacak ki? google call çağrı için gerekli.bide Google call kullanmasaydı iyiydi
Allah razı olsun abiBaşın sağ olsun, Allah rahmet eylesin, sabırlar diliyorum.
Aynen öyle. Arkadaş makale mi yazıyorsunuz anlamadım gitti. Kısa yazın10 cümlelik haberi 20 sayfa açtırarak okutma veya 2 cümlelik bilgiyi 8 paragraf yazıp bilgiyi cımbızla aratma ahlaksızlığı bi bizde var sanırım.
Google olmamalıydı. Her telefonun kendi arama arayüzü olmalı aslında.ne kullanacak ki? google call çağrı için gerekli.
Bir hafta kadar forumdan uzaktasın?Son günüm 2 saat sonra ebedi mutluluk ve huzura kavuşacağım (tabi sadece 1 hafta xd)
? 1 haftalık hiçbir şey yapmak zorunda olmadığım bi boşluğum var ama düşünmedim değil foruma ara vermeyiBir hafta kadar forumdan uzaktasın?![]()
Hayırlısı olsun.Yarın için heyecanlıyım..
Admin şu konuları çitlemeyinO an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu
Edit : Oyun oynamıyoruz aloo![]()
evet şimdi başlıyoruz..