Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,265
Reaksiyon puanı
23
ve
semi bad boy seni hatta arkada ders açıktır dimi. hatta sen bad boy olmak için okulda her gün saydırıyorsundur sen
Mesaj otomatik birleştirildi:

ohaaaaa tam bir ananymous heçkırı
1.olarak yoo
2.olarak sadece haftada 29 şey indirerek yaptım.Babam internet paketini değiştirmek zorunda kaldı.

ben o kadar bad boyum ki yatma saatimden 1 dk sonra yatıyorum ascnojasdoıjbasdbuojasdasdkmş
sen o kadar değilsin bne yatma saatinden 30 dk sonra yatıyorum

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
İSKİ adlı padişahımız vergilere %25 zam istiyormuş. Ama gerçekten ne oldu da bunlar %25 zam istiyor?
Bir de insanlar o kadar gereksiz yere zam yapılıyor ama sesini çıkarmıyorlar! Herhalde millet alıştı faturalara zamlara!

Reaksiyon puanı
23
ohaaa sen şimdi kardeşinin sütünüde içiyosundur seni bad boy seeeni
yok be o pekmez içiyo,ben kardeşim uyuduktan sonra önceki gün aldığım oreolardan birini açar yerim been.gizlice sadece benim ve kardeşimin bildiği telefonu açar videoda izlerim.

uff.kardeşim geldi

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,265
yok be o pekmez içiyo,ben kardeşim uyuduktan sonra önceki gün aldığım oreolardan birini açar yerim been.gizlice sadece benim ve kardeşimin bildiği telefonu açar videoda izlerim.
ooooooha seni badboy seeeeeeni sen şimdi arkadaşlarına gereksiz atar yapıyorsundur ve 15 yaşında olmana rağmen saçma sapan şeyler ytapıyorsundur. SEN EN BAD BOYSUN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...