cpt.price'ın kardeşi
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 23
Annemin kekspirleri her gün 1 tane ye demesine rağmen ben günde 2 tane yerim.
Asi çocuk seniiAnnemin kekspirleri her gün 1 tane ye demesine rağmen ben günde 2 tane yerim.
aynn birde bir gün hem oreo hemde kekspir götürmüştüm normalde ya oreo ya kekspir yiyebilirdim.Asi çocuk senii
Vaaay bee coolaynn birde bir gün hem oreo hemde kekspir götürmüştüm normalde ya oreo ya kekspir yiyebilirdim.
oo bad boy seğniaynn birde bir gün hem oreo hemde kekspir götürmüştüm normalde ya oreo ya kekspir yiyebilirdim.
OoOoO bad boyyve sınavlarımın %99'unu hiç çalışmadan 100 aldım.
Einsteinve sınavlarımın %99'unu hiç çalışmadan 100 aldım.
teşekkürler teşekkürler.öyle deseniz siz ben günde 6 kekspir+3 snickers bile yerimoo bad boy seğni
Mesaj otomatik birleştirildi:
OoOoO bad boyy
Dünya nın en bad boy insanını gördüm sanırımteşekkürler teşekkürler.öyle deseniz siz ben günde 6 kekspir bile yerim
şaka yapıyosun değilmi yanı 21 yaşoındasın dimi? bi an gerçekten öyle olduğunu düşünmeye başladımteşekkürler teşekkürler.öyle deseniz siz ben günde 6 kekspir bile yerim
şşş sessiz ol bad boy bizi yakalamasınbad boy olmaya çalışan ve olmaya çok yakın olan bir arkadaşımız daha
ohaaaaa tam bir ananymous heçkırıve evin wi-fi'sini çökertmiştim bi kere.
bad boy beren varsa tam olucakve evin wi-fi'sini çökertmiştim bi kere.
ben o kadar bad boyum ki yatma saatimden 1 dk sonra yatıyorum ascnojasdoıjbasdbuojasdasdkmşbad boy beren varsa tam olucak
1.olarak yoosemi bad boy seni hatta arkada ders açıktır dimi. hatta sen bad boy olmak için okulda her gün saydırıyorsundur sen
Mesaj otomatik birleştirildi:
ohaaaaa tam bir ananymous heçkırı
sen o kadar değilsin bne yatma saatinden 30 dk sonra yatıyorumben o kadar bad boyum ki yatma saatimden 1 dk sonra yatıyorum ascnojasdoıjbasdbuojasdasdkmş
haftada 29 şey indirmek ohaaaaaaaaaaa bad boy seniii1.olarak yoo
2.olarak sadece haftada 29 şey indirerek yaptım.Babam internet paketini değiştirmek zorunda kaldı.
Oda bişeymi ben gece pc oynuomben o kadar bad boyum ki yatma saatimden 1 dk sonra yatıyorum ascnojasdoıjbasdbuojasdasdkmş
bak oyun indiriyorum,oyunu oynamadan bi daha oyun indiriyorum.haftada 29 şey indirmek ohaaaaaaaaaaa bad boy seniii
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaOda bişeymi ben gece pc oynuom
bende yapardım da ailem hemen salonda ve yanımda kardeşim yatıyor.eğer oynarsam beni ispiyonlar.Oda bişeymi ben gece pc oynuom
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatta sen 18+ olmadan ge ta beş oynusundurbak oyun indiriyorum,oyunu oynamadan bi daha oyun indiriyorum.
yoo ben 10 yaşımda bile oynamıştım.ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatta sen 18+ olmadan ge ta beş oynusundur
ohaaa sen şimdi kardeşinin sütünüde içiyosundur seni bad boy seeenibende yapardım da ailem hemen salonda ve yanımda kardeşim yatıyor.eğer oynarsam beni ispiyonlar.
yok be o pekmez içiyo,ben kardeşim uyuduktan sonra önceki gün aldığım oreolardan birini açar yerim been.gizlice sadece benim ve kardeşimin bildiği telefonu açar videoda izlerim.ohaaa sen şimdi kardeşinin sütünüde içiyosundur seni bad boy seeeni
ooooooha seni badboy seeeeeeni sen şimdi arkadaşlarına gereksiz atar yapıyorsundur ve 15 yaşında olmana rağmen saçma sapan şeyler ytapıyorsundur. SEN EN BAD BOYSUNyok be o pekmez içiyo,ben kardeşim uyuduktan sonra önceki gün aldığım oreolardan birini açar yerim been.gizlice sadece benim ve kardeşimin bildiği telefonu açar videoda izlerim.