- Reaksiyon puanı
- 9,390
Bir mesaj yaz, üç defa yayınlansın.
N'oloyor bu foruma yahu. 

Hocam kuranı kerim bir din kitabıdır. Genellikle senin özel olarak ayrıca ilgilenip mealini okuman gerekiyor. Okul öğretmeni sana sadece nasıl okunduğunu öğretir. Anlamını kendin özel hayatında araştırmalısın. Şimdi soracaksın neden anlamıyla öğretmiyorlar diye.. Müfredatı düzenleyene sormak lazım. Belki der ki okul saatlerine yetmez falan fıstık. Kaldı ki mezun olduğun vakit islam alimi olmayacaksın. Temel bir din kültürün olacak işte. Zaten okulunuzun misyonu ve vizyonuda buna yöneliktir. Arapçayı da aynı kulvara katabiliriz. Arapça derin bir dildir. Türlü türlü kuralı var. Kaldı ki okullar ingilizceyi de öğretmez. Sana gramerini öğretir. Üzerini tamamlamakta sana kalmış bir şey. Meb'in kursları var ücretsiz. Oralara katılıp dil öğrenebilirsin. Netten araştır. Haydi kolay gelsinArapça dersinden nefret ediyorum. Biz Kur'an Arapçasını da öğretmiyorlar, günlük Arapçayı öğretiyorlar, Kur'an okuduğumuzda bir kelimeyi çeviremiyoruz. Hoca bize, bizim dediğimizden çok farklı bir anlama geldiğini söylüyor. Sonra Kur'an'ı okuyarak anlamanız için derler. Tek yaptığı şey ortalamamı düşürmek oluyor.
Onursal üyesin. Hesap sor siteyi yapana. Sözün geçerse tabiBir mesaj yaz, üç defa yayınlansın.N'oloyor bu foruma yahu.
![]()
Meslek nedir?Tercihleri yaptıktan sonra atanmayı bekliyorum. Atanırsam hortlatırım onun heyecanı var.
İngilizce öğretmeniyim.Meslek nedir?
Ee haydi hakkında hayırlı olsunİngilizce öğretmeniyim.
Eyvallah kardeşimde üstte komik atan niye attı onu anlamış değilimEe haydi hakkında hayırlı olsun
Otomatiğe bağladı. Üst mesajlara da bak. Herkese atmışEyvallah kardeşimde üstte komik atan niye attı onu anlamış değilim![]()
Sizde neşelenin hocam. Size de attımneşelen istemiş...
Peki ilgili sorunun çözümü bu forumda yok ta başka forumda varsa başka forumdaki çözümü bu forumdaki sorunun altına yapıştırmakta ne var? Forum kültürüne ve forumum yapısına kuruluş amaçlına aykırı bir durum. Forum demek yardımlaşma ve bilgi paylaşımı demek.Adamlar ağlama yerine çevirdi burayı. Halbuki diğer sitelerle aramızda birşey yok şikayetleri varsa gitsinler iletsinler. Artı başka yerli forumdan link vermek ne kadar etik bir durum orası ayrı bir olay.
Sana özelden yazmadım mı ben? Özeli okusana bir. Kuralları okumamış falan? İftira stilini sevdim harbi. Son cümlenle çelişiyorsun.Belli ki o arkadaş burda ki kurallarıda okumamış. Burdan ban yese bu sefer gidip başka siteden burayı kötüleyecek. Haa haksız banlamalar olmuyor mu? Elbet oluyordur. İşte olayı bilmeden yorumda bulunmak ne kadar doğru orası tartışılır.
Ayrıca burada ban yesem bu sefer ağlamam merak etme.Sana özelden yazmadım mı ben? Özeli okusana bir. Kuralları okumamış falan? İftira stilini sevdim harbi. Son cümlenle çelişiyorsun.
Yardım istemek için soru sormuyorlar ki. Bilmem ne forumunda ceza yiyip buraya gelip içlerini döküyorlar.Peki ilgili sorunun çözümü bu forumda yok ta başka forumda varsa başka forumdaki çözümü bu forumdaki sorunun altına yapıştırmakta ne var? Forum kültürüne ve forumum yapısına kuruluş amaçlına aykırı bir durum. Forum demek yardımlaşma ve bilgi paylaşımı demek.
Biz buraya diğer forumlardaki haberi kopyala yapıştır yap demiyoruz. Bir sorun vardır çözümü başka forumda anlatılmıştır cevap gelmezse oradaki libki yapıştırırsın. Bunda herhangi bir sorun yoktur, olamaz da. Bunun hakkında şikayette kim bulunacakmış çok merak ediyorum. Varsa o kafayla yönetilen bir forum direk serverin fişini çeksinler bi zahmet?Yardım istemek için soru sormuyorlar ki. Bilmem ne forumunda ceza yiyip buraya gelip içlerini döküyorlar.
Kaynak hakları bakımından sıkıntılar çıkabilir diye bu kurallar var. Yarın öbürgün A sitesinin bir makalesini buraya cevap diye yazarsak adamlar hakkımızda şikayettte bulunabilir.
Para insanı bozuyor...Hoş baştan beri sevmem kendisini ama ne yaparsa kendine yapıyor olsa da takipçilerinin çocuk olması ve son videolarının rezil oluşu...Umrumda değildi açıkcası herkes her haltı yiyebiliyor şu devirde de çocukların bu kadar sevmesi korkuttu.
bu çocuk kötü?
Ecenaz için seyredilir...Para insanı bozuyor...Hoş baştan beri sevmem kendisini ama ne yaparsa kendine yapıyor olsa da takipçilerinin çocuk olması ve son videolarının rezil oluşu...Umrumda değildi açıkcası herkes her haltı yiyebiliyor şu devirde de çocukların bu kadar sevmesi korkuttu.