- Reaksiyon puanı
- 2,078
Korkak olmaktan nefret ediyorum.
Hayatın boyunca yaptığın seçimlerin yanlışlığına mı hayıflanıyorsun yoksa belirli bir şeyden mi çekiniyor ve korkuyorsun?Korkak olmaktan nefret ediyorum.
İkiside.Seçimlerime hayıflanmakla ömür geçmiyor.Ama sonrası içinde adım atamıyorum.. Korkak olmak zor iş.Hayatın boyunca yaptığın seçimlerin yanlışlığına mı hayıflanıyorsun yoksa belirli bir şeyden mi çekiniyor ve korkuyorsun?
İzlerken çok ağlamıştım. ?7. Koğuştaki Mucize... Eğer filmin bitişi herkesin tahmin ettiği gibi olsaydı çıldırırdım
İlk kez bir film izlerken terledim...
Kore versiyonunu önce izlemiş biri olarak Türk versiyonunu izlemek istemedim.Sonra tvde görüp bakayım dedim...Sonunu öyle olması çok değişik hissettirdi bu sefer.7. Koğuştaki Mucize... Eğer filmin bitişi herkesin tahmin ettiği gibi olsaydı çıldırırdım
İlk kez bir film izlerken terledim...
Diyorsun ki kazık yiye yiye kazık atmayı öğrendim.Aynı hatayı iki kez yapmam ben. En az 5-6 kez yaparım ki iyice emin olayım. Sağlamcı bir yapım var benim.
Yarın kendine bir görev tanımla, mesela şimdiye kadar hep yapmak istediğin ama bir türlü cesaret edip de yapamadığın küçük bir şeyi gerçekleştir.İkiside.Seçimlerime hayıflanmakla ömür geçmiyor.Ama sonrası içinde adım atamıyorum.. Korkak olmak zor iş.
Sevgi ile nefret aynı anda yaşanmaz. Sen ülkeyi seviyorsun yöneticileri sevmiyorsun olur.Bu ülkeyi hem çok seviyorum hem de nefret ediyorum ?
İnsan sevdiğinden nefret eder bence ama bakış açınıza saygım var.Sevgi ile nefret aynı anda yaşanmaz. Sen ülkeyi seviyorsun yöneticileri sevmiyorsun olur.
Hiragana ve kataganada yüzde 90 okuyabiliyorum bazen karıştırdığım oluyor iyice kafaya atayım sonra kanji çok yolum var dahaHiragana ve katakana tekrar ettim. Yazıp okuyabiliyorum ama kanjiye girmek hala yemiyor.
Hiragana ve kataganada yüzde 90 okuyabiliyorum bazen karıştırdığım oluyor iyice kafaya atayım sonra kanji çok yolum var daha
Ben değilim o bir gerçek. Bilmediğin konuda bilmiyorum dersin. Olay bu kadar basit.Akılınıza geleni söyleyip cahilliği/cahilleri kınıyorsunuz asıl burada cahil olan kim ?
Akılınıza geleni söyleyip cahilliği/cahilleri kınıyorsunuz asıl burada cahil olan kim ?
Yok kendi çapımda hobi olarak çalıştığım için sınav düşünmüyorum. İşte bir iki internet sitesi youtube kanalı mobilde busuu ve memrise ile çalışıyorum .Birleşik heceleri bazen karıştırıyorum. Edat ha wa farkını anlayabiliyorum. Sessiz tekrarı ile tsu'yu da ayırt edebiliyorum da 15-20 kanjiden sonra mavi ekran veriyorum. Sınava girdiniz mi hiç?
Pazartesi için çok büyük bir görev çıktı.Ağlayarak kabul etmeye çalışıyorum durumu.Aslında insanların sevineceği bir şey ama benim için bir sınav diyelim.İnşallah üstesinden gelebilirim.Yarın kendine bir görev tanımla, mesela şimdiye kadar hep yapmak istediğin ama bir türlü cesaret edip de yapamadığın küçük bir şeyi gerçekleştir.![]()
Pazartesi, senin için hayırlısı ne ise o olsun.Pazartesi için çok büyük bir görev çıktı.Ağlayarak kabul etmeye çalışıyorum durumu.Aslında insanların sevineceği bir şey ama benim için bir sınav diyelim.İnşallah üstesinden gelebilirim.
Kendini raporlayabilme varmıydıGözden çıkardıktan sonra her türlü yapılır ? İşten ayrılırken son gün milleti trolleyen tipler gibi ?
Bilmem var mıydı ki ?Kendini raporlayabilme varmıydı
Dolar 7.56 olmuş. Bu kadarO an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu
Edit : Oyun oynamıyoruz aloo![]()
evet şimdi başlıyoruz..