- Reaksiyon puanı
- 6,404
Denerim acı biberi ben koymuyorum.Hayır suyunun tadı efsane. Acı biberi de eklemen lazım. Tüm MSG suyunda kalıyo. Enfes.
Denerim acı biberi ben koymuyorum.Hayır suyunun tadı efsane. Acı biberi de eklemen lazım. Tüm MSG suyunda kalıyo. Enfes.
Yanlız sizin PP harbi reklam gibi olmuş ?Hayır suyunun tadı efsane. Acı biberi de eklemen lazım. Tüm MSG suyunda kalıyo. Enfes.
Yanlız sizin PP harbi reklam gibi olmuş ?
Bence foruma indiomie temsilcileri gelmesi lazım.Ekli dosyayı görüntüle 115563
Ayda bir koli gönderseler reklamlarını yaparım.
Noodle yiyici ve reklamcı aranırBence foruma indiomie temsilcileri gelmesi lazım.
?Noodle yiyici ve reklamcı aranır
Buna bir noodle yakılır.Eski sevgilimi hala seviyorum.
@Usain bence çok şey kaybediyor.Ben hayatımda hiç noodle yemedim.
YEMELİSİN.!Ben hayatımda hiç noodle yemedim.
Makarnadan nefret ediyorum ona rağmen denemeli miyim sizce ??YEMELİSİN.!
O zaman deneme makarnadan fazla bir farkı yok.Makarnadan nefret ediyorum ona rağmen denemeli miyim sizce ??
Aslında şöyle bişi itiraf ediyim.Bazı yemekleri artık sevmiyorum diyorum ama sonra bakıyorum ki mesela annem iyi yapmamış.Bunu da şöyle anladım normalde ben eskiden beri her daim mantıyı severim uzun süredir yapmıyordu annem geçen yaptı işte mantıyı da mı sevmiyorum artık dedim ama sonra mantıklı düşündüm çok kalın olmuştu hamuru bu yüzden güzel gelmedi aslında dedim.Hani burdan yola çıkarak belki güzel yapan biri varsa yersem sevebilirim diyorum ?O zaman deneme makarnadan fazla bir farkı yok.
Ben hayatımda hiç noodle yemedim.
Paket gıdalardan olabildiğince uzak duruyorum, ne kadar lezzetli olursa olsunlar.Makarnadan nefret ediyorum ona rağmen denemeli miyim sizce ??
Her şeyi bırakıp müziğe başlamak istiyorum. Sanki kodlar, kelimeler bana göre değil. Seslendirme yapmaktan da sıkıldım diyebilirim. Daha sanatsal şeylere yönelmeyi düşünüyorum. Keşke bunlar mümkün olsa, şuan hem içerik editörlüğü yapıyor hem de bir projenin teknik kısmını yönetiyorum. Bir gün farklı bir hayata başlamak istiyorum, İngilizce konuşulan bir ülkeye yerleşip orada müzik yapmak istiyorum. Bunları yapabilmek için şuanki sıkıcı işlerime katlanmak zorundayım. Bugün seslendirme için kurduğum ortamı vokal ortamına çevirdim birkaç kayıt denemesi yaptım. Bu yılın sonuna kadar ilk demoyu tamamlamayı hedefliyorum.
https://youtube.com/watch?v=6Ue6-BPI-9k
Ben 30 kişiye bedelim demeyi çok isterdim ama genelde adam yerine bile koyan olmaz -1 gibi oldu affet artık ?Zamanda ileri ve geri gitmenin yolunu buldum arkadaşlar.
30 Like gelse bu yoruma, sizinle değerli bilgimi paylaşırım.
Edit- Like kasma gibi tutkum yok sadece meraklı olanların sayını bilmek istiyorum. En az 30 meraklı olmalı ?
Yaa abi öyle deme. dsadsada ? Bence umursamaz ol ya. Etrafında fır fır dönerler?Ben 30 kişiye bedelim demeyi çok isterdim ama genelde adam yerine bile koyan olmaz -1 gibi oldu affet artık ?
Ben de zamanda ileri ve geri gitmenin formülünü buldum arkadaşlar.Zamanda ileri ve geri gitmenin yolunu buldum arkadaşlar.
30 Like gelse bu yoruma, sizinle değerli bilgimi paylaşırım.
Edit- Like kasma gibi tutkum yok sadece meraklı olanların sayını bilmek istiyorum. En az 30 meraklı olmalı [emoji1787]
Like kasıyorsun senin bilgiler sahte ? heheheBen de zamanda ileri ve geri gitmenin formülünü buldum arkadaşlar.
30 değil, 29 değil, tam 28 like gelse bu yoruma, sizinle değerli bilgimi paylaşırım.
Hadi bakayım ! [emoji23][emoji23][emoji23]
Her şeyi bırakıp müziğe başlamak istiyorum. Sanki kodlar, kelimeler bana göre değil. Seslendirme yapmaktan da sıkıldım diyebilirim. Daha sanatsal şeylere yönelmeyi düşünüyorum. Keşke bunlar mümkün olsa, şuan hem içerik editörlüğü yapıyor hem de bir projenin teknik kısmını yönetiyorum. Bir gün farklı bir hayata başlamak istiyorum, İngilizce konuşulan bir ülkeye yerleşip orada müzik yapmak istiyorum. Bunları yapabilmek için şuanki sıkıcı işlerime katlanmak zorundayım. Bugün seslendirme için kurduğum ortamı vokal ortamına çevirdim birkaç kayıt denemesi yaptım. Bu yılın sonuna kadar ilk demoyu tamamlamayı hedefliyorum.
Bu durumu avantaja çeviriyorum kpssye hazırlanıyorum etrafımda kimse yokken rahatsız etmiyorken ????Yaa abi öyle deme. dsadsada ? Bence umursamaz ol ya. Etrafında fır fır dönerler?
Beni sarmıyor bunlar
Metallica'dan şaşmıcan...
nasıl gençsin? since 1977 adamlar ben 6 yaşında kurdu Metallica'yı ve hala dinlerim.Beni sarmıyor bunlar![]()
Elektronik favorimnasıl gençsin? since 1977 adamlar ben 6 yaşında kurdu Metallica'yı ve hala dinlerim.