Uyuyacaktım ki sivrisinek denilen ... beni rahat bırakmadı şuan monitörün ışığına gelsinde görsün diye pc yi açtım bekliyorum hayatının son saniyelerini yaşayacak namussuz.
Son düzenleyen moderatör:
Işığı yak. Tavana ve duvarlara dikkatli bak. SonraUyuyacaktım ki sivrisinek denilen ... beni rahat bırakmadı şuan monitörün ışığına gelsinde görsün diye pc yi açtım bekliyorum hayatının son saniyelerini yaşayacak namussuz.
Hayvana o kadar sert vurdumki hala cesedini arıyorum bulamadım kan izi duruyor vurduğum yerde galiba hayvanı moleküllerine ayırdım inş ayırmamışımdır evde 2 tane daha var intikam almaya gelmesinlerIşığı yak. Tavana ve duvarlara dikkatli bak. Sonra
Verifying that you are not a robot...
forum.shiftdelete.net
Host Error
Forumda bir çok kişinin merak ettiği bir şey var size de sormak istiyorum
nerede gld? gold'un kısaltması olalabilirde altınım yok bizzat almam.Forumda bir çok kişinin merak ettiği bir şey var size de sormak istiyorum
GLD'nin açılımı ne?
defacerGLD diye bir kullanıcı var. Orada ki GLD'yi hiç söylemiyor. Siz biliyorsunuzdur belkinerede gld? gold'un kısaltması olalabilirde altınım yok bizzat almam.
Uyunacak bişi yok derken uğruna uyunacak bişiden mi bahsediyoruz ?Uyumuyorum çünkü uyunacak bir şey yok
Uyunacak genel bir sebep olmaması nedeniyle bu gece açığız.Uyunacak bişi yok derken uğruna uyunacak bişiden mi bahsediyoruz ?
Sebepsiz uyumak da uyunacak bir şeydir. Burada durum uyunacak bir şey olmamasıdır. Lütfen karıştırmayalım.Uyumak için her zaman bir sebep vardır ama ben sebepsiz uyumaları seviyorum en çok ?
https://youtube.com/watch?v=oxm8ph2tfpY
Hocam böyle pamuk gibi elleri olan birinin olduğu güzel bir masaj salonuna git sadece can sıkıntısını almaz çok şeyi de alır yanında ??Baya canım sıkkın abi ya.
Bir şey söylemek istiyorum, ama sonuçları ne olacak?O an için ne söylemek istiyorsanız tam buraya yazın
Bu bir kelimede olabilir uzun bir cümlede olabilir içinizi dökün rahatlayın amaç bu
Edit : Oyun oynamıyoruz aloo![]()
evet şimdi başlıyoruz..
Ahh da ne ah. Feryat ettim bi tıklım kımıldamaz dağlar sızladı.Hocam böyle pamuk gibi elleri olan birinin olduğu güzel bir masaj salonuna git sadece can sıkıntısını almaz çok şeyi de alır yanında ??