- Reaksiyon puanı
- 1,177
Reyiz kızgın atmış işte bu be...
Vahdettin'in Sevr'i kabul etmesi iftira mı? Abdülhamid'in kaybettiği topraklar, açılmasına izin verdiği yüzlerce yabancı okul iftira mı? Bunun tartışma yeri Söyle Rahatla değil.O zaman bende şunu diyeyim. Abdülhamid'e, Vahdettin'e 100 senedir sövülüyor, 100 senedir iftiralar atılıyor, bir şey oldu mu? Adamları ne kanun koruyor ne de kimse zorla sevdirmeye çalışıyor. O zaman bu adamlara ve diğer tarihi kişiliklere atılan iftiralar, edilen hakaretler içinde gereğini yaparsınız. Umarım...
Öncelikle dediğimi alakaya maydonoz şekilde çok yanlış anlamışsın ama Sevr'i bir açıklayayım.Vahdettin'in Sevr'i kabul etmesi iftira mı? Abdülhamid'in kaybettiği topraklar, açılmasına izin verdiği yüzlerce yabancı okul iftira mı? Bunun tartışma yeri Söyle Rahatla değil.
Burada böyle yazamazsın sevmeyebilirsin ama hakaret edemezsinAbdülhamid vatan haini yobazdı ve katil ki.
Gereken ne ise her zaman yapılır. Ama şöyle de bir şey var.Öncelikle dediğimi alakaya maydonoz şekilde çok yanlış anlamışsın ama Sevr'i bir açıklayayım.
Evet iftira. Sevr için Atatürk nutukta 2 kere proje, İnönü ise teklif der. Sevr'i Yunanistan hariç onaylayan bir tane devlet yok. Uluslararası antlaşmaların nasıl onaylanıp yürürlüğe girdiğini bile bilmiyorsunuz gelmiş Vahdettin Sevr'i onayladı edebiyatı yapıyorsunuz. Sıktı artık bu yalan.
Diğerlerine gelince onlar için bir şey demedim ben. Benim kastettiğim şey Confick'in mesajı gibi şeyler. Sıfır kanıt bol iftira ve hakaret. Buyur hadi gereğini yapsana. Versene kurallar dahilinde 3 gün 5 gün neyse artık, uzaklaştırmayı. Çünkü tarihi bir kişiliğe hakaret ve iftira ediyor adam. Ekli dosyayı görüntüle 116263
Rapora gerek var mı artık? Mesajı silinmiş adamın. İstesem de atamam bu seferlik SSden gerekeni yapacaksınız. Hem üyeler ne zamandan beri mesaj silebiliyor?Gereken ne ise her zaman yapılır. Ama şöyle de bir şey var.
Mesajı SS'leyip buraya atmışsınız. Hani rapor?
Mutku mersus sildi işte efenim.Rapora gerek var mı artık? Mesajı silinmiş adamın. İstesem de atamam bu seferlik SSden gerekeni yapacaksınız. Hem üyeler ne zamandan beri mesaj silebiliyor?
O ne be? Arkadaşa da dediğim gibi. Kanıt orda. Gereği neyse yapmanızı bekliyorum. Bu tür konular yönetim olarak sizin de güvenilirliğinizin, tarafsızlığınızın test edildiği konular ne de olsa.Mutku mersus sildi işte efenim.
E ben sildim mesajı, SS'i görünce. Dakikalar önce bu mesajı yazarken raporlasanız silinir ve yaptırım uygulanırdı. Bizim ilahi güçlerimiz yok ki, her mesajı görebilelim.Rapora gerek var mı artık? Mesajı silinmiş adamın. İstesem de atamam bu seferlik SSden gerekeni yapacaksınız. Hem üyeler ne zamandan beri mesaj silebiliyor?
Katılıyorum bakalım gereken yapılacak mıO ne be? Arkadaşa da dediğim gibi. Kanıt orda. Gereği neyse yapmanızı bekliyorum. Bu tür konular yönetim olarak sizin de güvenilirliğinizin, tarafsızlığınızın test edildiği konular ne de olsa.
Adam uçtu hocam. Günaydın.O ne be? Arkadaşa da dediğim gibi. Kanıt orda. Gereği neyse yapmanızı bekliyorum. Bu tür konular yönetim olarak sizin de güvenilirliğinizin, tarafsızlığınızın test edildiği konular ne de olsa.
Önce mesajı atıp sonra raporlayacaktım sayfa yüklemesinde ufak bir sıkıntı oldu ardından baktım mesaj silinmiş. Kaldı ki ben raporlayamadan sildiğine göre mesajı görmüş ve sonrasında gerekeni yapmışsın. İstediğimiz bu işte fazlası ya da ayrıcalık vs değil. Teşekkürler.E ben sildim mesajı, SS'i görünce. Dakikalar önce bu mesajı yazarken raporlasanız silinir ve yaptırım uygulanırdı. Bizim ilahi güçlerimiz yok ki, her mesajı görebilelim.
Atatürk'ün lozanda verdiği misakı milli sınırları iftira mı?Vahdettin'in Sevr'i kabul etmesi iftira mı? Abdülhamid'in kaybettiği topraklar, açılmasına izin verdiği yüzlerce yabancı okul iftira mı? Bunun tartışma yeri Söyle Rahatla değil.
Klasik sorulara klasik cevaplar. Kimseden seni bir cevapla aydınlatmasını bekleme. İnanmamayı seçtiğin için inanmıyorsun.Emeğiniz için teşekkürler. Bu cevapların hepsini zaten internette görüyorum. Umarım Allah varsa inanmayı bulurum diyorum. Tekrar teşekkürler.
Kur'an gökten inmemiştir, Allah tarafından bize ulaştırılmıştır. Önce bunu bir bilin. Allah gökte değil, her yerdedir.Atatürk'ün lozanda verdiği misakı milli sınırları iftira mı?
İslam'a ettiği hakaretler iftira mı? TBMM arşivinde yer alıyor bu Kur'an'a haşa gökten indiği sanılan diye. MURAT BARDAKÇI bile açıklıyor bunu bunlar iftira mı?
Sultan Abdülhamit Han'ın ilk 3 yılı meclis yönetti bu iftira mı? Enver paşaya dahi söylüyor girmek istemediğini meclis sokuyor emrinde ne ordu ne bir şey var bu iftira mı?
İslam'ın hilafetini yıkan
Medreselerini kapatan
Hocasını asan
Şeriatını kaldıran
Sayayım mı daha?
İftira mı bunlar?
Allah her yerde değildir. O her yerden münezzehtir. Gökte olarak ATATÜRK bunu kast ediyor. Hani MURAT BARDAKÇI diyorum ne diyeyim ki daha. Ve şunu da belirteyim utku neden İslam düşmanları kalıcı BANLANMİYOR da Atatürk düşmanları banlaniyor? BAK CONFİK SULTAN ABDÜLHAMİD HANA hakaret etmiş? Ben Atatürk e etsem kalıcı banlamaz mısın? BANLARSİN. Ama iş bu tarafa gelince olmuyor. Bunu kişisel algılama. Yönetim bu şekilde. Bu yönetimi sonuna kadar kınıyorumKur'an gökten inmemiştir, Allah tarafından bize ulaştırılmıştır. Önce bunu bir bilin. Allah gökte değil, her yerdedir.
İslam'a hakaret eden yok bu forumda. O yüzden banlananını da göremezsiniz. Genelde insanlar İslam üzerinden Atatürk'e hakaret eder, ama Atatürk üzerinden asla İslam'a hakaret edilmez. Aradaki fark budur.Allah her yerde değildir. O her yerden münezzehtir. Gökte olarak ATATÜRK bunu kast ediyor. Hani MURAT BARDAKÇI diyorum ne diyeyim ki daha. Ve şunu da belirteyim utku neden İslam düşmanları kalıcı BANLANMİYOR da Atatürk düşmanları banlaniyor? BAK CONFİK SULTAN ABDÜLHAMİD HANA hakaret etmiş? Ben Atatürk e etsem kalıcı banlamaz mısın? BANLARSİN. Ama iş bu tarafa gelince olmuyor. Bunu kişisel algılama. Yönetim bu şekilde. Bu yönetimi sonuna kadar kınıyorum
Yok mu?İslam'a hakaret eden yok bu forumda. O yüzden banlananını da göremezsiniz. Genelde insanlar İslam üzerinden Atatürk'e hakaret eder, ama Atatürk üzerinden asla İslam'a hakaret edilmez. Aradaki fark budur.
Arada bir fark daha var.Yok mu?kaç kere raporladim konuları İslam'a hakaret içeriyor diye yok demi? MESAJ SİLİYORSUN MESAJ MESAJJJJ. ATATÜRK ÜZERİNDEN İSLAMA HAKARET EDEN VARRRR. Adadaki farkın olması KADİYEYİ değiştirmiyor. İSLAMA Hakaret edeni sadece ya banliyorsunuz ya da mesajını siliyorsunuz. Lakin ATATÜRK E sonevi KALICI BANLANİYORSUNUZZZZ