Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,171
Yanlız sizin PP harbi reklam gibi olmuş ?
IMG_20200909_171734.jpg

Ayda bir koli gönderseler reklamlarını yaparım.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
O zaman deneme makarnadan fazla bir farkı yok.
Aslında şöyle bişi itiraf ediyim.Bazı yemekleri artık sevmiyorum diyorum ama sonra bakıyorum ki mesela annem iyi yapmamış.Bunu da şöyle anladım normalde ben eskiden beri her daim mantıyı severim uzun süredir yapmıyordu annem geçen yaptı işte mantıyı da mı sevmiyorum artık dedim ama sonra mantıklı düşündüm çok kalın olmuştu hamuru bu yüzden güzel gelmedi aslında dedim.Hani burdan yola çıkarak belki güzel yapan biri varsa yersem sevebilirim diyorum ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özellikle mesela dolma ve yaprak sarması yapan kişiye göre acayip değişiyor lezzeti öyle ki sanki farklı yemek yiyorsun.İşkembe dolması yine öyle.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Reaksiyon puanı
3,029
Her şeyi bırakıp müziğe başlamak istiyorum. Sanki kodlar, kelimeler bana göre değil. Seslendirme yapmaktan da sıkıldım diyebilirim. Daha sanatsal şeylere yönelmeyi düşünüyorum. Keşke bunlar mümkün olsa, şuan hem içerik editörlüğü yapıyor hem de bir projenin teknik kısmını yönetiyorum. Bir gün farklı bir hayata başlamak istiyorum, İngilizce konuşulan bir ülkeye yerleşip orada müzik yapmak istiyorum. Bunları yapabilmek için şuanki sıkıcı işlerime katlanmak zorundayım. Bugün seslendirme için kurduğum ortamı vokal ortamına çevirdim birkaç kayıt denemesi yaptım. Bu yılın sonuna kadar ilk demoyu tamamlamayı hedefliyorum.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
Her şeyi bırakıp müziğe başlamak istiyorum. Sanki kodlar, kelimeler bana göre değil. Seslendirme yapmaktan da sıkıldım diyebilirim. Daha sanatsal şeylere yönelmeyi düşünüyorum. Keşke bunlar mümkün olsa, şuan hem içerik editörlüğü yapıyor hem de bir projenin teknik kısmını yönetiyorum. Bir gün farklı bir hayata başlamak istiyorum, İngilizce konuşulan bir ülkeye yerleşip orada müzik yapmak istiyorum. Bunları yapabilmek için şuanki sıkıcı işlerime katlanmak zorundayım. Bugün seslendirme için kurduğum ortamı vokal ortamına çevirdim birkaç kayıt denemesi yaptım. Bu yılın sonuna kadar ilk demoyu tamamlamayı hedefliyorum.
Kod:
https://youtube.com/watch?v=6Ue6-BPI-9k

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,449
Zamanda ileri ve geri gitmenin yolunu buldum arkadaşlar.
30 Like gelse bu yoruma, sizinle değerli bilgimi paylaşırım.

Edit- Like kasma gibi tutkum yok sadece meraklı olanların sayını bilmek istiyorum. En az 30 meraklı olmalı ?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554

Edit- Like kasma gibi tutkum yok sadece meraklı olanların sayını bilmek istiyorum. En az 30 meraklı olmalı ?
Ben 30 kişiye bedelim demeyi çok isterdim ama genelde adam yerine bile koyan olmaz -1 gibi oldu affet artık ?

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115

Edit- Like kasma gibi tutkum yok sadece meraklı olanların sayını bilmek istiyorum. En az 30 meraklı olmalı [emoji1787]
Ben de zamanda ileri ve geri gitmenin formülünü buldum arkadaşlar.
30 değil, 29 değil, tam 28 like gelse bu yoruma, sizinle değerli bilgimi paylaşırım.
Hadi bakayım ! [emoji23][emoji23][emoji23]

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127

Metallica'dan şaşmıcan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...