- Reaksiyon puanı
- 15,171
(Basmayın)
Hayalim... (ama birkaç yıl sonra)Evli mutlu çocuklu..
Ama o ben değilim sıkıntı orda ?Hayalim... (ama birkaç yıl sonra)
agab ?Ama o ben değilim sıkıntı orda ?
(Eski sevgilim ?)
Dün denedik arka taraf kalkıyor
Ben de istiyorum ama söyleyince kızıyorlarGündem haber bölümüne sesleniyorum.Lütfen azcık güzel haberleri bulup paylaşın içimiz dışımız zaten cinayet ,katliam,taciz...Güzel haber yok demeyin var dikkatinizi verirseniz bulacaksınız.? Show haberi geçti buralar![]()
50 bin küsur mesajın yarısını buraya atmışsın herhalde ?
Binada corona çıksa bile ilaçlama diye birşey yok.Eğer binanızı ilaçlamaya geldilerse binanızda coronalı biri mi çıkmış oluyor?
Evrime inanırım ancak yinede kendini o kadar küçümse. Her hücrende yönetici eleman olan dna ve rna var. Ve sende milyarlarca hücre var.geniş bir sinir hücresi düzeneğinin ve onlara bağlı moleküllerin davranışlarından başka bir şey değiliz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evrim tarafından dizayn edilmiş, genler aracılığıyla inşa edilmiş ve çevremiz tarafından programlanmış biyolojik bilgisayarlarız
evet ve onları oluşturan atomlar ve atomların yapı taşları olan nötron proton, ve elektronlar var, bu seviyede canlı olmak ile cansız olmak arasında hiçbir fark yok, canlılık nedir? canlı olmanın kaç yolu var?Evrime inanırım ancak yinede kendini o kadar küçümse. Her hücrende yönetici eleman olan dna ve rna var. Ve sende milyarlarca hücre var.
Bence canlı olmakla cansız olmak arasındaki farkla motorla çelik arasındaki fark aynı. Belki motor çelikten yapılır ancak çeliğin o kullanılma biçimi kimyasal emerjiyi dönme kinetik enerjisine çevirirevet ve onları oluşturan atomlar ve atomların yapı taşları olan nötron proton, ve elektronlar var, bu seviyede canlı olmak ile cansız olmak arasında hiçbir fark yok, canlılık nedir? canlı olmanın kaç yolu var?
rtx 3080 neden bu ortadoğu kültürünün domine ettiği topraklarda avrupaya göre 10 birim kat daha pahalı? cevap sorunun içinde saklı sanırım
Hayır,sen bir insansın.Ben malmıyım sizçe