Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,171
IMG_20200904_014731.jpg

(Basmayın)

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,390
80'ler: Gelecek harika olacak!
2020: Haydi 80'lere geri dönebilim!

?

Andromedavor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,339
Sesin perde perde genişledikçe
Solan gözlerinden yağarken gece
Sürür eteğini silik ve ince
Bir gölge bahçenin uzaklarında.

Sen böyle kederden taştığın akşam
Derim dudağında şarkı ben olsam
Gözlerinde damla, içerinde gam
Eriyen renk olsam yanaklarında

crow88

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,276
Adam gelmiş bana ,ben şöyle çalıştım,şöyle kazandım,filan yaptım,falan ettim.iyide kardeşim,anladık aferin,helal olsun,tamam hepsini sen kazandın,sen aldındaaaa!!!.
İşte burada durmak lazım,ee sen emanetçisin,yarın öleceksin,peki mezara ne götüreceksin.
Arkanda mirasçıların ,acaba ne kaldı diye yırtınacaklar,kimi küfür edecek,kimi dua
ham bana ne senin malından bana,
aklınca beni aşşağlıyor ,küçük görüyorsun,geç bunları geeeeeçççç
yarın ölüm kapıya gelince ,tabiki konuşabilirsen söylersin,hee bak beni de bulabilirsen??.
Belkide ben senden önce göçerim bu alem dem.
Senin gibi ne mafia babaları,ne zenginler,diktalar,imparatorlar,zenginler geçti gitti.
Hepsi nefislerinin uğruna öldü ,toprak oldu.maria antionet bile kellesini kaybetti..
Hava yapma ,yürü mezarlara bak senin gibileri orada yatıyor boylu boyunca.unutulmuş gitmişler.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Gündem haber bölümüne sesleniyorum.Lütfen azcık güzel haberleri bulup paylaşın içimiz dışımız zaten cinayet ,katliam,taciz...Güzel haber yok demeyin var dikkatinizi verirseniz bulacaksınız.? Show haberi geçti buralar:)

Dertsizali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,185
Reaksiyon puanı
6,380
Uşak'ta hiç bir şey yok. Uşak'a taşınmamanızı öneririm. İnsanları kültürsüz, içi bomboş, insanların dikmediği bir tane ağaç yok, kurak, aşırı kuru bir havası var, içi çok boş.

xPhoenix06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,191
Eğer binanızı ilaçlamaya geldilerse binanızda coronalı biri mi çıkmış oluyor?

Reaksiyon puanı
6,380
Hayallerimden biri direksiyon+iyi bir sistem+ultra wide monitör ile F1 oyununu her sene çıkınca alıp kariyer modunu oynamak. Çok güzel oyun bence.

Reaksiyon puanı
77
ulan o köpekleri bin kez belediyeye şikayet ettim millete saldırıyorlar diye
kaza yaptım sırf bi köpek yüzünden bacağım pert motor pert araba pert aksilik abi

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
motorun sesine tav oluyorlar geçmiş olsun özellikle zincir sesine kıl oluyorlar.

Heilung

Asistan
Reaksiyon puanı
148
geniş bir sinir hücresi düzeneğinin ve onlara bağlı moleküllerin davranışlarından başka bir şey değiliz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evrim tarafından dizayn edilmiş, genler aracılığıyla inşa edilmiş ve çevremiz tarafından programlanmış biyolojik bilgisayarlarız

Reaksiyon puanı
5,173
geniş bir sinir hücresi düzeneğinin ve onlara bağlı moleküllerin davranışlarından başka bir şey değiliz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evrim tarafından dizayn edilmiş, genler aracılığıyla inşa edilmiş ve çevremiz tarafından programlanmış biyolojik bilgisayarlarız
Evrime inanırım ancak yinede kendini o kadar küçümse. Her hücrende yönetici eleman olan dna ve rna var. Ve sende milyarlarca hücre var.

Heilung

Asistan
Reaksiyon puanı
148
Evrime inanırım ancak yinede kendini o kadar küçümse. Her hücrende yönetici eleman olan dna ve rna var. Ve sende milyarlarca hücre var.
evet ve onları oluşturan atomlar ve atomların yapı taşları olan nötron proton, ve elektronlar var, bu seviyede canlı olmak ile cansız olmak arasında hiçbir fark yok, canlılık nedir? canlı olmanın kaç yolu var?

rtx 3080 neden bu ortadoğu kültürünün domine ettiği topraklarda avrupaya göre 10 birim kat daha pahalı? cevap sorunun içinde saklı sanırım

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Apple telefon kullanan arkadaşlarım netten istediğiniz linkten istediğiniz gibi istediğiniz formattaki dosyayı indirip çalıştırabiliyor musunuz.Aynı şekilde netten müzik video vs indirebiliyor musunuz.Eğer indiriliyorsa sonra onları istediğiniz dosyaya taşıyıp katagorize edebiliyor musunuz.Gece gece merak ettim ?

Reaksiyon puanı
5,173
evet ve onları oluşturan atomlar ve atomların yapı taşları olan nötron proton, ve elektronlar var, bu seviyede canlı olmak ile cansız olmak arasında hiçbir fark yok, canlılık nedir? canlı olmanın kaç yolu var?

rtx 3080 neden bu ortadoğu kültürünün domine ettiği topraklarda avrupaya göre 10 birim kat daha pahalı? cevap sorunun içinde saklı sanırım
Bence canlı olmakla cansız olmak arasındaki farkla motorla çelik arasındaki fark aynı. Belki motor çelikten yapılır ancak çeliğin o kullanılma biçimi kimyasal emerjiyi dönme kinetik enerjisine çevirir

Reaksiyon puanı
6,380
Kimse F1'i izleyicilere sunmak için uğraşmıyor la. Paralı kanallarda oluyor genelde.

Lan youtube'a video ile koyan var, sonuçları, süreleri, sıralamayı falan her detayı veriyor adam.

Kanalar onu da yapamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...